Støtte til at skabe flere kunstværker

0,00 kr. 0.00% af 3.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
bydemandt @bydemandt

medlem siden 26. januar, 2017

Om projektet

Hvad laver jeg

Jeg er en passioneret person, som har valgt at følge min vision at i skabe kunstværker. Derfor har jeg brugt de sidste 2 måneder på at skabe disse kunstværker, som ses i projektet. Men jeg ønsker at få hjælp at skabe flere kunstværker, og dele min kunstværker med Danmark. Derfor spørger jeg om hjælp til at støtte mig i at kunne få den mulighed, derudover vil jeg dele mine malerier med dig, som hjælper mit projekt

Om kollektionen

Indtil videre har jeg været så heldig at kunne skabe 8 unikke malerier, som er inspireret af naturen i sig selv, og mest af alt, havet som omringer Danmark. Hvis jeg får muligheden for at få støttet min projekt, så har jeg planer om at skabe 8 flere malerier, som samler det til i alt en kollektion på 16 malerier. Disse malerier vil så blive lavet til Plakater/Prints i forskellige størrelser fra A4 til 50x70 cm. 

 

 

 

 

Fremtidige ønske 

Jeg ønsker at lave en hjemmeside og et brand til min kunst, som skal hedde By Demandt. Det vil gøre det nemmere for de mennesker, der ønsker at købe mine kunstværker og så vil jeg have den mulighed for at andre kommer til at kende til mit kunst.

Partnerskaber