Unge løber for fred

0,00 kr. 0.00% af 10.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet

Om projektet

Unge bygger broer, ikke mure 

Vi er en gruppe unge som brænder for at være med til at sætte fokus på at alle har ret til at bevæge sig frit. Vi rejser derfor til Israel og Palæstina i marts 2017 for at være med i løbet, Palæstina Marathon. Vi ønsker at være med til at gøre en forskel og sammen med hundredvis af andre løbe for en fælles sag. For i et løb er alle lige. Når man løber, bevæger man sig frit og man bestemmer selv farten og ruten. Man sætter sine egne grænser.

Hjælp os med at løbe for dem der er berøvet denne ret.
Hjælp os med at fortælle deres historier
Hjælp os med at løbe for at inspirere
Vi ønsker at flytte bjerge. Hjælp os med at flytte dem med os.

Vi løber for at bygge broer i stedet for mure

Alle danskere kan, hvis de vil,  som en selvfølge spænde løbeskoene og tage en runde eller to om den lokale sø. For de fleste er det helt naturligt, at vi kan bevæge os frit fra A-B. Men ikke alle i verden nyder retten til fri bevægelse.  I Palæstina er den basale ret til at bevæge sig på forhånd begrænset af andre. Mure og check points forhindrer mange palæstinensere i at gå, cykle eller løbe derhen de vil, hvilket er et konsekvent brud med FNs menneskerettigheder. Hjælp os med at sætte fokus på at alle har ret til at bevæge sig frit

 

Hvem er vi? 

Vi er Miriam, Gudrun, Terese, Benedikte, Dicte, Anna, Malou, Gaby, Nola og Josephine. Tilsammen udgør vi elevholdet på uddannelsen, Global Kulturassistent, Kombineret Ungdomsuddannelse. En uddannelse for unge der har svært ved at finde en plads i livet og som har brug for tid til at finde den rigtige vej gennem uddannelsessystemet. Vi tror på at vi bedst finder vej ved at udvide vores horisont og gøre noget godt for og sammen med andre. Global Kulturassistent handler netop om at blive klogere på verden og på de konflikter og brændpunkter som er derude og finde frem til hvordan vi kan være med til at gøre en forskel.

Vi har aldrig løbet så langt før, vi er aldrig rejst så langt før, vi har aldrig før haft muligheden for at møde unge, som lever et helt andet liv end os. Vi vil bygge bro til unge i Palæstina, være sammen med dem om en fælles sag og bære deres fortællinger med os hjem.

Missionen 

Turens hoveformål er at deltage i Palæstina Marathon løbet. Derudover skal vi mødes med unge palæstinensere som er engagerede i at arbejde for en verden, hvor alle har mulighed for at præge deres egen fremtid. Vi vil bringe deres fortællinger med os hjem og bringe dem til live igennem fotoudstillinger, filmfremvisninger, debatmøder og events der appelerer til den brede befolkning.

Hvor langt er vi – Lige nu arbejder vi hårdt for at rejse alle pengene til vores tur selv. Vi skal bla. holde en fastelavnsfest og en støttefest med auktion og koncert. Derudover samler vi penge ind her og betaler også selv det vi kan.

Hvad skal vi brug din hjælp til – dit bidrag bliver brugt til at betale for vores tur, herunder udgifter til løbet og overnatning i Bethlehem. Vores rejsebudget er så skrabet som overhovedet muligt, og med vores egne sparepenge mangler vi blot 3000 kr pr mand for at realisere vores drøm

Du kan også overføre pengene via mobilepay på 30229308  til Anne Bøtcher Jacobsen

Virksomheder kan også støtte – Støt vores projekt og få et gratis foredrag om vores rejse

Mobil: 30229308 Mail: anne@ecopro.dk

Åbnet eller pengene retur – Lykkes det os ikke at rejse alle pengene, får du automatisk dit lån retur via Booomerang.dk.

 

____________________________________________________________________________________________________________
Partnerskaber