eClipze eSportcenter & LAN liga

0,00 kr. 0.00% af 250.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
William Ullerup Gudmundson @3561330437

medlem siden 2. februar, 2017

Om projektet

Eclipze entertainment & eSportcenter

Præsentere Danmarks første eSportcenter med egen LAN liga


eSport (digital sport) er verdens hurtigst voksende sportsgren, og populariteten har aldrig været større end den er nu. Folk fra hele verden følger med når professionelle eSport atleter, kæmper i store internationale LAN (Local Area Network) events om at være de bedste til forskellige computerspil. Spil som Counter-Strike Global Offensive (CS-GO), League of Legends (LOL), Defense of the Ancients 2 (DOTA2), HeartStone eller FIFA.

Danske spillere har virkelig formået at gøre sig gældende på den internationale scene, og i både CS-GO samt FIFA har vi nogle af de allerbedste hold og spillere I verden. Virksomheder har fået øjnene op for sporten, og sponsorater af de forskellige hold er ikke længere for sjov. Fodboldklubben FCK har fornyeligt købt deres eget Counter-Strike hold, de er på nuværende tidspunkt det syvende bedste hold i verden og skal repræsentere FCK på den globale scene. Både fodboldklubben Paris (PSG) samt Odense boldklub har hver især rekrutteret en FIFA spiller, som nu lever af at repræsentere dem på den digitale fodboldbane.

Vi har en vision om at gøre Danmark til centrum for europæisk eSport, fordi vi allerede nu som land er kendt for at udvikle de største talenter indenfor nogle af generne. Vores idé går ud på at ombygge et tidligere lager til en eventhal hvor vi kan lave et tilbagevende LAN hver eneste måned, og på den måde lave den første permanente LAN liga i Danmark, i de spil der er størst efterspørgsel på. Der kommer som minimum til at være plads til 1.000 spillere til hvert LAN, og der vil være en scene hvor de store kampe bliver vist for de fans der er kommet for at se dem spille. Inde i selve hallen vil vi også bygge en Playstation café hvor vores FIFA liga kommer til at køre. Vores eSportcenter kommer til at være placeret i midten af Danmark i trekantområdet, så alle danske spillere har under 3 timers kørsel til eventen. På denne måde bliver det også muligt for spillere fra Nordeuropa at køre til vores LAN, og især tyske spillere kommer til at finde det attraktivt at deltage.

Alle donationer går til at realisere projektet, og alle donationer over 400 kr. udløser en billet til vores første arrangement, og på eller over 1.000 kr. udløser 3 billetter til første event. Vores umiddelbare mål er at afvikle det første arrangement i midten af Maj 2017.
Partnerskaber