Det Levende Bord

0,00 kr. 0.00% af 20.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Nanna Clausen @vildskab

medlem siden 8. februar, 2017

Om projektet

Hvordan ville det være, hvis vi i fællesskab skabte kunst ved at bruge vores krop og sanser? Det undersøger det nytænkende scenekunstværk Det Levende Bord i forbindelse med Aarhus2017.

 

Det Levende Bord har fokus på samskabelse og fællesskab. Som deltager er du derfor selv med til at skabe værket ud fra den kunstneriske ramme, som er sat af Tina Andersen, kvinden bag den aarhusianske teaterforeningen VILdSKAB. Projektet mangler penge til at udvikle scenografi – herunder til indkøb af særlige mikrofoner, som skal muliggøre et samskabende lydværk under Det Levende Bord.

 

Formålet med Det Levende Bord er at skabe en kunstnerisk ramme, hvor publikum, der deltager i værket, bliver opmærksomme på værdien af deres eget bidrag i små og store fællesskaber. Med projektet vil VILdSKAB gerne pointere hvor enkelt, det kan være at bidrage.

 

Projektet er opstået ud fra en brændende trang til at styrke vores evne til samhørighed og sammenhæng. I en verden præget af blandt andet krig, flygtningestrømme og faretruende klimaforandringer skabes frygt, og der er i høj grad brug for oplevelser, der kan være med til at styrke empatien og respekten for hinanden og komme fordomsfuldhed til livs på tværs af kulturel baggrund og social status.

 

Det Levende Bord har mange potentialer, og VILdSKAB arbejder sideløbende med at udvikle scenekunstværket til en kunstnerisk ramme, der kan nå ud til mange forskellige rum og mennesker.

 

 

* Crowdfundingens incitamenter er kun forbeholdt denne indsamling. De gør sig dermed ikke gældende som almindelige billetpriser på Det Levende Bord. Disse vil blive udbudt på foreningens hjemmeside.
Partnerskaber