Hjælp Markus med at brygge God Øl!:)

0,00 kr. 0.00% af 3.500,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Markus Sørensen @iammarkus

medlem siden 28. februar, 2017

Om projektet

Hejsa,

Jeg oprettet dette projekt for at kunne komme igang med at brygge ordentlig håndbryg hjemmefra. Er faldet for kunsten ved research af adskellige bøger og dvd'ere og jeg er generelt vild med øl. Man kunne i bund og grund brygge selv med meget få midler og udstyr, men jeg vil gerne godt igang og lave nogen ordentlige mængder, og kvaliteten skal også gerne følge trop! Så pengene bruges på udstyr til brygning samt første gang malt og humle osv. til første bryg.

Jeg vil gøre mit bedste for at få brygget nogen gode øl, det er dog første forsøg så kan ikke andet end love at jeg vil gøre alt i min magt for at få nogen gode kvalitetsøl brygget.

Tag jer ikke af profil billedet;) støtter i mit projekt med 200 dkk eller derover sikres i 1 flaske (planlagt 750 ml) af hver successrig bryg der bliver brygget, forventet 4 forskellige slags, en hvede-øl, en IPA, en stout, og en mørk ale. Dette er et længere projekt så der går selvfølgelig noget tid før man får sin prøve øl. Vil hellere end gerne selv komme forbi med prøven, men så skal det meget gerne være inden for en rimelig køreafstand fra trekantsområdet, da jeg bor i Gravens ud for Vejle og Kolding.
Partnerskaber