Kan den snakke? - 12.000 dage set fra en kørestol

30.000,00 kr. 100.00% af 30.000,00 kr.

55

crowdfunders
udløbet
Preben Steen Nielsen @prebensn

medlem siden 12. marts, 2013

Om projektet

Kan den snakke? - 12.000 dage set fra en kørestol

En tilværelse som handicappet kørestolsbruger med muskelsvind og behov for hjælp 24/7 behøver ikke at være trist, kedelig og isoleret fra omverdenen. Det kan den ofte højtråbende iværksætter og eventmager Preben Steen Nielsen tale med om. Han modtog sidste år Vejle Kommunes Kulturpris for sit omfangsrige og kreative virke. Nu er hans selvbiografi Kan den snakke? – 12.000 dage set fra en kørestol gået i redigerings- og senere lanceringsfase.

Bogen handler om at være anderledes og samtidig være ligeglad med det. Preben er på skrift især via de sociale medier og i dagligdagen bevidst om at udfordre tidens normer samt normalitetsbegreber. Efter mottoet ´nul tabuer omkring livet som handicappet´ går forfatteren all in ved i den grad at sætte sig selv i og på spil. Der tages emner plus spørgsmål op som:

Hvordan ser en handicappet på andre handicappede?
Har personer med en yderst lille bevægelsesradius bundet til en kørestol noget erotisk liv?
Kunne han finde på at benytte sig af købesex?
Er det muligt at have et normalt arbejdsliv eller drive sin egen virksomhed?
Får mennesker med særlige behov samt udfordringer som Preben den nødvendige hjælp, eller ender det ofte som en hård kamp med vores såkaldte velfærdssamfund?

Svaret på disse samt mange andre spørgsmål kan man læse sig til i Kan den snakke? – 12.000 dage set fra en kørestol. Preben Steen har flere gange nærmest overskredet egne ydeevner ved at deltage i en spillefilmsproduktion, køre flere hundrede kilometer i sin kørestol for at rejse penge til velgørende formål og været på galej med drengene i det berømte Reeperbahn Red Light Distrikt i Hamborg.

Prebens selvbiografi udgives af forlaget DreamLitt i løbet af sommeren 2017 – nærmere detaljer om præcis dato følger snarest muligt.

Midler fra denne funding vil blive brugt til trykudgifter, markedsføring og til en større markering af selve udgivelsen. Vi håber, I vil være med til at bakke op om et bogprojekt af mere utraditionel karakter, der fortæller en klassisk opbyggelig historie om at leve tilværelsen fuldt ud, selv om langtfra alle odds er med en. Den slags kræver en særlig viljestyrke, som forfatteren om nogen har bevidst er mulig.

Vi takker på forhånd for jeres støtte til hans beretning fyldt med humor, refleksion og fart over feltet.
Partnerskaber