Tisvildeleje saunaprojekt

0,00 kr. 0.00% af 20.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Marianne Nielsen @1154997730

medlem siden 20. oktober, 2015

Funders

Ingen har endnu støttet dette projekt, du kan blive den første :)
Søndagsdyp & Sauna
Minimumsbeløb 150,00 Vi byder dig velkommen til en skøn tur i bølgen blå en hvilken som helst søndag morgen kl. 8.00 på Tisvildeleje strand med efterfølgende entré til den varme sauna med udsigt ud over Tisvildelejes smukke kyststrækning.
Tag en god ven med til Søndagsdyp & Sauna
Minimumsbeløb 200,00 Tag en god ven med til en dejlig tur i bølgen blå en hvilken som helst søndag morgen kl. 8.00 på Tisvildeleje strand med efterfølgende entré til den varme sauna med udsigt ud over Tisvildelejes smukke kyststrækning.
Inviter hele tre gode venner med til Søndagsdyp & Sauna
Minimumsbeløb 500,00 Her får du mulighed for at invitere hele tre gode venner til en helt unik søndagsaktivitet - nemlig en dejlig tur i bølgen blå en hvilken som helst søndag morgen kl. 8.00 på Tisvildeleje strand med efterfølgende entré til den varme sauna med udsigt ud over Tisvildelejes smukke kyststrækning.
Sponsoreksponering - Søndagsdyp & Sauna
Minimumsbeløb 1.000,00 Her får du som virksomhed mulighed for at blive en af de mange sponsorer, der bidrager til et fantastisk lokalt initiativ. Samtidig får du dit firmanavn eksponeret i selve saunaen, som hundredvis af vinterbadere vil få glæde af.
Særligt 'Dyp & Sauna' arrangement
Minimumsbeløb 2.000,00 Vi stiller den smukke nordkyst og den mobile sauna til rådighed f.eks. til din sommerfest. Du får de perfekte rammer til en uforglemmelig oplevelse for dig og dine gæster. Rød løber og sauna-pølser er inkluderet.
Partnerskaber