Tisvildeleje saunaprojekt

0,00 kr. 0.00% af 20.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Marianne Nielsen @1154997730

medlem siden 20. oktober, 2015

Om projektet

Tisvildeleje Vinterbaders saunaprojekt 2017

Støt op om Tisvildeleje Vinterbaders crowdfunding til at bygge en mobil sauna til glæde for de mange nuværende og ikke mindst de mange potentielle vinterbadere i Nordsjælland.

For tre år siden blev foreningen som en af de første foreninger for vinterbadere i Nordsjælland startet på baggrund af den stigende interesse for vinterbadningens mange positive effekter for krop og sjæl.


Vores mål er at:


  • Udbrede kendskabet til vinterbadning

  • Bakke op om den stigende interesse for vinterbadning på nordkysten

  • Stille skarpt på Nordsjællands naturperle nr. 1 – den smukke og særegne kyststrækning, som også om vinteren byder på en vifte af aktiviteter, herunder vinterbadning.Men kulden afskrækker!


Ingen tvivl om at rigtig mange borgere, lokale såvel som turister, har overvejet sig selv som potentielle vinterbader. Men tanken om kulden fra det kolde vand afskrækker de fleste.

  • Det vil vi gøre noget ved!
    Vi vil bygge en mobil sauna, som alle vinterbadere kan få glæde af. Her vil man atter kunne få varmen efter et forfriskende dyb i havet og samtidig dyrke det positive og inspirerende fællesskab blandt de friske vinterbadere

  • Derfor støt op om vores kommende sauna projekt med en donation!
    Som tak for din støtte, giver vi dig en helt særlig gave – en sjov og skøn oplevelse for livet!

  • Størrelsen på gaven varierer alt efter, hvor meget du vælger at støtte initiativet med.Vi glæder os til at se dig og modtage dit bidrag - 1000 tak for din støtte!
Søndagsdyp & Sauna
Minimumsbeløb 150,00 Vi byder dig velkommen til en skøn tur i bølgen blå en hvilken som helst søndag morgen kl. 8.00 på Tisvildeleje strand med efterfølgende entré til den varme sauna med udsigt ud over Tisvildelejes smukke kyststrækning.
Tag en god ven med til Søndagsdyp & Sauna
Minimumsbeløb 200,00 Tag en god ven med til en dejlig tur i bølgen blå en hvilken som helst søndag morgen kl. 8.00 på Tisvildeleje strand med efterfølgende entré til den varme sauna med udsigt ud over Tisvildelejes smukke kyststrækning.
Inviter hele tre gode venner med til Søndagsdyp & Sauna
Minimumsbeløb 500,00 Her får du mulighed for at invitere hele tre gode venner til en helt unik søndagsaktivitet - nemlig en dejlig tur i bølgen blå en hvilken som helst søndag morgen kl. 8.00 på Tisvildeleje strand med efterfølgende entré til den varme sauna med udsigt ud over Tisvildelejes smukke kyststrækning.
Sponsoreksponering - Søndagsdyp & Sauna
Minimumsbeløb 1.000,00 Her får du som virksomhed mulighed for at blive en af de mange sponsorer, der bidrager til et fantastisk lokalt initiativ. Samtidig får du dit firmanavn eksponeret i selve saunaen, som hundredvis af vinterbadere vil få glæde af.
Særligt 'Dyp & Sauna' arrangement
Minimumsbeløb 2.000,00 Vi stiller den smukke nordkyst og den mobile sauna til rådighed f.eks. til din sommerfest. Du får de perfekte rammer til en uforglemmelig oplevelse for dig og dine gæster. Rød løber og sauna-pølser er inkluderet.
Partnerskaber