Støt Slowfashion

15.870,00 kr. 105.80% af 15.000,00 kr.

32

crowdfunders
udløbet
Sabine Petri @9221585309

medlem siden 1. april, 2017

Om projektet
Jeg hedder Sabine Petri. Jeg er Skrædder og designer og jeg laver kvalitetstøj til kvinder der vil have god pasform så de kan føle sig sikre og godt tilpas. God kvalitet og god pasform gør at det bliver dit yndlingstøj.

Kollektionen er i mine revurderede standard størrelser, 34-46, som passer til den nutidige kvinde, men med den BONUS at jeg laver eksempelvis mere benlængde eller mere plads om maven hvis det er det du har brug for. Slowfashion fordi jeg kigger på hver kundes behov og at tøjet er i materialer der holder sig pænt. Det kan bruges igen og igen.

Se billeder af hele kollektionen her på hjemmesiden: www.sabinepetri.com/kollektion/ 

Følg med behind the scenes her: www.facebook.com/sabinepetridanishdesign/ eller www.instagram.com/sabinepetri_danishdesign
Hvad skal pengene bruges til:
Jeg er blevet udvalgt til at være med i et Press Event, arrangeret af Headstart Fashion i Aarhus. Her kommer modebloggere og modemagasiner for at se min kollektion og høre mere om hvad jeg står for. Her har jeg muligheden for at nå ud til endnu flere kvinder med min kollektion og fortælle at Slowfashion kan være mere end økologi og genbrug. At gode materialer og godt håndværk sammen med de gennemtænkte designs er det der gør at du bruger dit tøj igen og igen. Yndligstøj der holder - det er bæredygtigt.

For at det kan lade sig gøre har jeg brug for din støtte så jeg kan deltage.
Pengene skal bruges på PR, specielle fotos der kræves, deltagergebyr, hangtags, foldere mm.
Tak fordi du læste med og jeg håber du har lyst til at give et bidrag.
Tusinde tak, Sabine.
Mange bække små
Minimumsbeløb 100,00 Hvis du donerer 100 DKK eller derover får du evig taknemmelighed og tusinde luftkys sendt i din retning.
Waterfall top
Minimumsbeløb 650,00 Hvis du donerer 650 DKK eller derover, får du den populære vandfaldstop, som jeg har på i videoen. Du ved, den som ikke åbner sig når du bukker dig frem. ;-) Netop til denne Crowdfunding, har jeg lavet den i en helt ny bambus kvalitet. Økotex og superblød. Farve: Sort. Størrelser: 34-46 (Jeg kontakter dig ang. størrelse efter Crowdfundingens udløb)
T-shirt
Minimumsbeløb 750,00 Hvis du donerer 750 DKK eller derover får du den helt nye T-shirt. Den er ikke engang kommet til salg endnu. Ærmet er designet i en vinkel, så det er kortere yderst og har længde inderst så det dækker undersiden af armen. Meget klædeligt og en rar fornemmelse. (Se smugkig på min Facebook eller Instagram) Farve: Navy Materiale: Modal/Polyester med stretch Størrelser: 34-46 (Jeg kontakter dig ang. størrelse efter Crowdfundingens udløb)
Poncho
Minimumsbeløb 4.500,00 Hvis du donerer 4.500 DKK eller derover får du en Jakkeponcho i den ypperste kvalitet. Vandafvisende uld, silkefoer og skarpe linjer med skuldre i lammeskind. En Poncho med et råt og feminint udtryk. Den giver talje og oser af god stil. (Billeder kan ses på min hjemmeside, Facebook eller Instagram.) Farve: Sort eller Dark Navy Materiale: Uld blanding yderst, lammeskinds detaljer og silkefoer Størrelser: S/M, L/XL (Jeg kontakter dig ang. størrelse og farve efter Crowdfundingens udløb)
Partnerskaber