JUSTUS App - din retshjælp

0,00 kr. 0.00% af 33.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Hanna Møller Rasmussen @justusapp

medlem siden 4. april, 2017

Om projektet

VI YDER GRATIS RETSHJÆLP TIL ALLE!

Både via app og website.

Vores retsregler bliver mere og mere komplekse og får større betydning og indflydelse i den daglige aktivitet. Det gælder for os alle, uanset om vi er private eller erhvervsdrivende. Samtidig har offentlige administrative institutioner fokus på at effektivisere, hvorfor vejledning og hjælp til offentligheden begrænses. Borgerne er frustreret over ikke at kunne finde hoved og hale i reglerne.

Det er ikke altid nemt at finde  Det skal være nemt og effektivt at søge hjælp, finde den rette advokat mv., hvorfor en app blev løsningen til implementering af denne hjælp. De fleste af os render rundt med en smartphone og har derfor en nem adgang til hjælpen.

Vores mission er, at vores borgere skal kunne have lige adgang til juridisk hjælp, uanset hvem de er, og hvor meget de tjener.

Samtidig kan det være en jungle for borgerne at finde advokater, rådgivere og gennemskue priser. Derfor giver app'en  - ud over at kunne få svar på et juridisk spørgsmål - mulighed for at indhente et tilbud fra advokater/rådgiver ved simpel indtastning via en funktion i app'en. Advokaterne og rådgiverne vil ligledes fremgå oplistet og ved søgning via en GPS funktion.

Lige nu kan app'en alene downloades på App Store. Vi har et ønske om at få app'en udviklet i en android-versionen og søger derfor finansieringen hertil, så vi kan række ud til mange flere borgere. Vi er et team på  5, der arbejder frivilligt for at hjælpe borgere og sprede budskabet om app'en.
Partnerskaber