Tunesisk hækling til de mindste

57.491,00 kr. 122.32% af 47.000,00 kr.

109

crowdfunders
udløbet
Stine Hoelgaard Johansen @8869095464

medlem siden 12. april, 2017

Om projektet

Hej, Jeg hedder Stine og jeg vil rigtig gerne have dig til at hakke i små størrelser.

Jeg har i flere år arbejdet som freelance strikke- og hækledesigner. De seneste år er jeg blevet rigtig, rigtig glad for at hakke .... Hakning eller Tunesisk hækling som den gamle Nordafrikanske strikke/hækle teknik også hedder. Tunesisk hækling er en skøn blanding mellem strik og hækling, som giver et lækkert, næsten vævet, tekstilt udtryk. Jeg er vild med strukturene, de mange udtryk og muligheder.

De fleste opskrifter som findes i Tunesisk hækling er til bolingen, da teknikken er kendt for at være lidt fast og tæt. Derfor findes der mange opskrifter på puder m.m. og knap så mange opskrifter på beklædning, og endnu færre opskrifter  til de mindste størrelser 6- 24 måneder.

Det vil jeg gøre noget ved!!

For det første har jeg eksperimenteret med størrelsen på hakkenålen for at gøre teknikken blødere, lettere, mere luftig og dermed velegnet til beklædning. Og det er lykkes :-)

For det andet har jeg arbejdet på at lave nemme, let tilgængelige modeller, som du, ud fra et basalt kendskab til Tunesisk hækling, nemt kan gøre efter, og lave smart, brugbart tøj og tilbehør til den lille garderobe. Modeller kan bruges af både piger og drenge og kan nemt kombineres på kryds og tværs, både med hinanden og med købte tøj.

Lige nu er jeg så langt

Jeg har lige nu 12 ud af 14 modeller helt færdig, monteret og klar til foto, trøjer, bluser, blommers/små shorts, veste, pyntekraver, den klassisk djævlehue m.m.

Det jeg mangler

- der skal tages nogle lækre billeder af modellerne

- der skal læses korrektur på opskrifterne

- der skal laves layout

- bogen skal trykkes

Udsalgsprisen på bogen vil blive 199,- og det er mit mål, at den vil blive indkøbt og præsenteret hos forskellige garnforhandlere, bibliotekter og hos mig i Stine's Varehus, som du finder på min blog www.stinehoelgaard.blogspot.com. Derudover vil jeg arbejde på at lave mit eget "bibliotek" af mindre teknik videoer, som skal ligge på min YouTube kanal. Et sted hvor du altid kan finde hjælp.

Bogen forventes klar i oktober 2017.

Som du kan se er jeg ret langt i processen, så nu har jeg kun brug for din hjælp, for at min ide og drøm bliver til virkelighed og bogen bliver færdig. Du kan donere alt fra 25 kr til .... ja flere tusinde..... og alt efter størrelse af donationen, kan jeg give dig forskellige "gaver" som tak for din hjælp. Læs videre her til højre på siden under Incitamenter.

Af hjertet ..... Tusind tak for din hjælp :-)
Et kram fra mig
Minimumsbeløb 25,00 Du har gjort mig så glad og jeg sender dig et virtuelt kram :-)
En opskrift
Minimumsbeløb 50,00 Dejligt at du gider og prøve tunesisk hækling. Jeg sender dig en hilsen og en opskrift fra bogen som pdf-fil via mail.
To opskrifter
Minimumsbeløb 100,00 Med 2 opskrifter er du godt igang. Jeg er sikker på at du bliver hookede :-). Jeg sender dig en hilsen og 2 opskrifter fra bogen som pdf-fil via mail.
Forudbestilling af bogen
Minimumsbeløb 200,00 Yes ... hvor er jeg glad :-). Jeg sender dig et eksemplar af bogen direkte hjem til dig eller en du holder af (hvis du vil have en personlig hilsen forrest i bogen, så sig til).
Bogen + garn
Minimumsbeløb 300,00 Med denne pakke er du godt på vej. Jeg sender dig bogen + 3 nøgler garn + en lille overraskelse direkte hjem til dig eller en du holder af (husk og skriv om du ønsker pige- eller drengefarve).
2 bøger + garn
Minimumsbeløb 500,00 Glæd dig selv og en anden. Du får 2 bøger + 3 nøgler garn + en lille overraskelse sendt direkte hjem til dig eller en du holder af (husk og skriv om du ønsker pige- eller drengefarve).
Strikkeklub/butik i Storkøbenhavn
Minimumsbeløb 3.000,00 Velegnet til en Strikkeklub/Garnbutik i Storkøbenhavn. Er du en strikkeklub eller garnbutik, så kig med her. Du/I får rådighed over mig i 3 timer, hvor jeg viser modellerne frem, og underviser i teknikker fra bogen (Max. 12 deltagere)
Strikkeklub/butik på Sjælland
Minimumsbeløb 3.500,00 Velegnet til en Strikkeklub/Garnbutik på Sjælland. Er du/I en strikkeklub eller garnbutik på Sjælland, så læs med her. Du/I får rådighed over mig i 3 timer, hvor jeg viser modellerne frem og underviser i teknikker fra bogen (Max. 12 deltagere)
Strikkeklub/butik på Fyn
Minimumsbeløb 4.000,00 Velegnet til en Strikkeklub/Garnbutik på Fyn. Er du/I en strikkeklub eller garnbutik på Fyn, så kig med her. Du/I får rådighed over mig i 3 timer, hvor jeg viser modellerne frem og underviser i teknikker fra bogen (Max. 12 deltagere)
Strikkeklub/butik i Jylland
Minimumsbeløb 5.000,00 Velegnet til en Strikkeklub/Garnbutik i Jylland. Er du/I en strikkeklub/butik i Jylland, så læs med her. Du/I får rådighed over mig i 3 timer, hvor jeg viser modellerne frem og underviser i teknikker fra bogen (Max. 12 deltagere)
Partnerskaber