Hjertestarter til klubaktiviteter og udlån

0,00 kr. 0.00% af 16.109,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Daniel Henriksen @chkk

medlem siden 23. april, 2017

Om projektet

I Cold Hawaii Kystlivredderklub drømmer vi om at få vores egen hjertestarter som en del af vores sikkerhedsforanstaltninger når vi afholder aktiviteter. En hjertestarter er et stærkt og afgørende værktøj hvis uheldet er ude i forbindelse med drukning eller hjertestop, men det er også et dyrt instrument at investere i for en lille klub. I Danmark har vi været gode til at få sat tilgængelige hjertestartere op på offentlige steder, på trods af dette har vi i Cold Hawaii Kystlivredderklub stadig behov for en hjertestarter til vores førstehjælpstaske, da vi ofte afholder aktiviteter som ikke lige er i nærheden og når uheldet er ude er forskellen på liv eller død, ingen mén eller hjerneskade et spørgsmål om sekunder og minutter.  Når et hjælpemiddel som en hjertestarter er opfundet synes vi ikke det er risikoen værd at vi ikke har en ved hånden når vi afholder aktiviteter. Vi håber derfor du vil være med til at støtte os med et beløb således vi kan indkøbe en HeartStart HS1 Hjertestarter fra Laerdal. Klubben ønsker at købe denne type hjertestarter da den er designet så alle kan benytte den samt vi har stor erfaring med denne type. Desuden er det klubbens plan på et senere tidspunkt at indkøbe en træningshjertestarter af denne type som skal benyttes i førstehjælpsundervisning.

Sidst, men ikke mindst, er det klubbens ambition for samarbejde at vi vil gøre det muligt for andre klubber i lokalområdet at låne hjertestarteren når de skal afholde aktiviteter hvor de finder gavnligt at have en hjertestarter ved hånden hvis uheldet er ude.

Igennem aktiviteter som Ocean Rescue Camp og lignende har Cold Hawaii Kystlivredderklub siden 2015 undervist mere 100 børn og unge i livredning og førstehjælp. I 2017 er vi 33 medlemmer i klubben og i uge 29 og 30 afholdes en ny omgang af Ocean Rescue Camp i henholdsvis Vorupør og Klitmøller.

Se meget mere på www.coldhawaiikystlivredning.dk

Vi håber meget I synes om vores projekt og at I vil støtte os så vi kan nå målet om at få en hjertestarter som en del af vores førstehjælpsudstyr.

Med venlig hilsen

Alle i Cold Hawaii Kystlivredderklub
Partnerskaber