Gæt et pip

0,00 kr. 0.00% af 20.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
LEGOGLYD @legoglyd

medlem siden 25. april, 2017

Funders

Ingen har endnu støttet dette projekt, du kan blive den første :)
TORNIRISK (Donationspakken) Ved beløb på eller større end 20,00 DKK
Minimumsbeløb 20,00 For dette bidrag modtager du én invitation til ferniseringen på "Gæt et pip" (forventet ferniseringstidspunkt Sept. 2017). Med dette bidrag støtter du som helhed produktionen af hele "Gæt et pip" installationen, som går ud på at integrere velkendte fuglestemmer i børns leg, som de inspireres af musikalsk og føler sig hjemme i. Du støtter al tværkunstnerisk formidling af projektets vigtigste målsætning: at skabe interaktion mlm. børns leg og fuglesangen i et særligt lydunivers.
HALEMEJSEN (Basispakken) Ved beløb på eller større end: 55,00 DKK
Minimumsbeløb 55,00 For dette bidrag modtager du én invitation til ferniseringen på "Gæt et pip" (forventet ferniseringstidspunkt, Sept. 2017). Du støtter samtidig støtter vores nørdede arbejde med det innovative lyddesign, der som en specialsyet løsning skal fitte den relativt store, 2 meter høje og 3 meter brede fugleinstallation. Endelig støtter du al tværkunstnerisk formidling af projektets vigtigste målsætning: at skabe interaktion mellem børns leg og fuglenes sang i et særligt lydunivers.
DOMPAPPEN (Standardpakken) Ved beløb på eller større end: 100,00 DKK.
Minimumsbeløb 100,00 For dette bidrag modtager du både en invitation til ferniseringen på "Gæt et pip", (forventet ferniseringstidspunkt: Sept. 2017) + ét stk. lækkert designet kunstpostkort af en skøn sangfugl, vi har valgt at fremhæve i "GÆT ET PIP, som fås ved dit fremmøde til ferniseringen. Du støtter udgifter til lyddesignet + entreprenørarbejdet m. at bygge den 2 m. høje og 3 m. brede lyd-installation + du støtter produktionen af et specialfremstillet tag.
BOGFINKEN (Standardpakken) Ved beløb på eller større end: 250,00 DKK.
Minimumsbeløb 250,00 For dette bidrag modtager du BÅDE én invitation til ferniseringen på "Gæt et pip", (forventet ferniseringstidspunkt, Sept. 2017) + hele 2 stk. lækkert designede kunstpostkort med dejlige sangfugle, vi har valgt at fremhæve i "GÆT ET PIP" ved dit fremmøde til ferniseringen. Du støtter indmaden (lyddesign m. fuglesang) + byggeriet (fuglehuset) + produktionen af de interaktive, farvestrålende lydkasser med fuglesang.
MUSVÅGEN (Bronze pakken) Ved beløb på eller større end: 500,00 DKK.
Minimumsbeløb 500,00 For dette bidrag modtager du en invitation til ferniseringen på "Gæt et pip" + du får hele 3 stk. lækkert designede kunstpostkort af fine sangfugle + du får ét indrammet billede med passepartout af en smuk fugl, som vi synes, egner sig særligt godt til at komme i glas og ramme :-) som du modtager ved dit fremmøde til ferniseringen. Du støtter indmaden (lyddesign m. fuglesang) + byggeri (fuglehuset) + produktion af fuglelydkasser og grafisk design/layout af et fugleplancherne.
RØD GLENTE (Sølvpakken) Ved beløb på eller større end: 1000,00 DKK.
Minimumsbeløb 1.000,00 For dette bidrag modtager du én invitation til ferniseringen på "Gæt et pip" + du får 4 stk. lækkert designede kunstpostkort med dejlige sangfugle, som vi fremhæver i "Gæt et pip" + du får ét indrammet billede med passepartout af en smuk fugl, vi synes, egner sig særligt godt til at komme i glas og ramme :-) Tingene modtager du ved dit fremmøde til ferniseringen. Du støtter udgifter til indmaden (lyddesign med. fuglesang) + byggeriet (fuglehuset) + matteret glas til fugleplancher.
KONGEØRNEN (Guld pakken) Ved beløb på eller større end: 1250,00 DKK.
Minimumsbeløb 1.250,00 For dette bidrag (udgifter til indpakning og forsendelse inkluderet) modtager du en invitation til ferniseringen på "Gæt et pip" + 1 gæst, 5 stk. tilsendte kunstpostkort af dejlige sangfugle, som vi fremhæver i "Gæt et pip" + du får tilsendt ét indrammet billede med passepartout af en smuk fugl, vi synes egner sig særligt godt til at komme i glas og ramme :-) Du støtter indmaden (lyddesign m. fuglesang) + byggeri (fuglehuset) + fuglelydkasser + væggrafik + et hemmeligt rum i huset.
Partnerskaber