BOYISH - Sejt drengetøj

0,00 kr. 0.00% af 30.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
boyish @boyish

medlem siden 28. april, 2017

Om projektet

BOYISH er økologisk sejt børnetøj i et skandinavisk og klassisk design, med et street look!

Hvem står bag

Jeg hedder Tine, er uddannet fashion designer og mor til to drenge på 5 og 12 år. Jeg har altid været udfordret når jeg har skullet købe tøj til mine drenge. Jeg elsker simpelt design, en klassisk farvepalet, når alt i drengenes garderobe kan mixes, og ikke mindst en ordentlig kvalitet. Det tøj har jeg skabt i samråd med min søn Emil.

Mit navn er Emil og jeg er 12 år gammel. Jeg elsker at tegne og lave prints til tøj jeg selv vil gå i. Jeg finder inspirationen i min hverdag, fx på skaterbanen og når jeg er sammen med mine venner. Jeg elsker at vores tøj er så behageligt at have på, og at jeg har så stor indflydelse på designet.

Se mere på www.boyish.dk

Eller på www.instagram.com/boyish.dk/ og www.facebook.com/boyish.dk/

Pr. 1. August lancher vi et nyt koncept ”børnetøj på abonnement” Her vil det være muligt at abonnere på tøj fra BOYISH. Man køber et årsabonnement for et beløb på 5000 kr. hvor man modtager en fuld pakke, med alt hvad man skal bruge i sin drenge garderobe, med en minimum værdi på 8000kr. Tøjet modtager man ved start på hver sæson og betalingen er splittet op i 4. rater der falder den dato man modtager sine børnepenge. Som abonnent på BOYISH betaler du altså 1250 kr. 4 gange om året, og får leveret en trendy pakke med sejt drengetøj før hver sæson.

Hvad skal pengene bruges til

Pengene skal bruges til produktion af vores efterårskollektion. Kollektionen vil komme ud til forhandlere, samt være tilgængelig på vores website. Derudover skal de bruges på at få vores nye koncept ”børnetøj på abonnement” op at stå.

 
Partnerskaber