Vind i håret – cykelferie på Rickshaw

8.200,00 kr. 102.50% af 8.000,00 kr.

28

crowdfunders
udløbet
5002811177 @5002811177

medlem siden 11. april, 2016

Om projektet

For en række ældre mennesker er blæst, bøgeskov, og fuglefløjt en skærende kontrast til hverdagen på plejecenteret. I Danmark tager mange en cykeltur for givet, men det kan være en uvurderlig oplevelse for de ældre, der sjældent oplever friheden på to hjul.

Til sommer vil Kolding Kommune, i samarbejde med Cykling Uden Alder, give en unik og anderledes oplevelse til flere af kommunes ældre. Med 10 Rickshaw-cykler og frivillige hjælpere arrangerer vi en cykelferie, hvor de ældre får vinden i håret, ser landskabet og hører fuglenes kvidren. 
 

En tur i det fri skaber livskvalitet, sammenhold og glæde for de ældre, der oplever et farverigt indspark, som bryder med den hverdag, de er vant til på plejehjemmet.

Men vi har brug for din hjælp. Vi mangler nemlig 8000 kroner til projektet. Pengene skal bruges til to ting:

Deltagerne skal have ens turjakker, som giver øget fællesskabsfølelse og sammenhold – præcis ligesom når et fodboldhold løber på banen i ens trøjer.

Derudover skal alle de ældre have en unik scrapbog med hjem. I den skal der være billeder, fortællinger og historier fra turen, som kan bringe sommerens glæde og gode minder frem, når der kigges i den på plejehjemmet en grå, trist vinterformiddag. Eller når børn eller børnebørn kommer forbi til eftermiddagskaffen.

Udover glæden ved at give de ældre en oplevelse for livet, så modtager du også et minde fra din donation, når de ældre har været afsted.
Partnerskaber