Grobund - bæredygtig skjorte

54.299,00 kr. 110.81% af 49.000,00 kr.

72

crowdfunders
udløbet
Mette Andersen @grobund

medlem siden 2. maj, 2017

Om projektet

Skal det være os?

Kom, lad os hjælpe hinanden med at puste liv i endnu en bæredygtig style fra GROBUND.

Vi i GROBUND har designet en ny lækker, økologisk skjorte, men da min produktion er bæredygtig, er der strenge krav til minimums kvantiteterne – og dem kan min nye, spæde virksomhed ikke selv løfte økonomisk. Så for at skjorten kan blive til virkelighed, så har jeg brug for din hjælp. Derfor får du nu muligheden for at blive blandt de første til at få fingrene i denne lækre, økologisk skjorte. Og så til en virkelig fin pris.

Jeg håber, du vil hjælpe mig.

Jamen det er jo bare en skjorte – vil nogen sige. Ikke for mig. Skønhed kommer indefra. Og GROBUNDS skjorter er bløde, bæredygtige, ordentlige, lækre og skabt med god samvittighed. Aldrig før har du mødt en skjorte, der rummer så mange gode overraskelser – og så er den endda økologisk og med prikker. Grobunds skjorte er skabt med kærlighed, syet med værdighed og overlegen skarp i udtrykket.

https://youtu.be/8psUwQfPSRg

Om GROBUND

GROBUND er et nyt dansk, bæredygtigt brand, der ønsker at udfordre fast fashion og give dig et alternativ til den konventionelle modebranche. Bag brandet står Mette Holmgaard Andersen. Det er Mettes overbevisning at Less is the new more – og det skaber fundamentet for hele tankegangen i GROBUND. GROBUND designer klassiske, nordiske styles, der giver værdi i dag, i morgen og fremover. GROBUND er i øvrigt GOTS-certificeret i hele produktionen og supply chain.

Om skjorten

Farve: råhvid med mørke prikker

Kvalitet: 100% let transparent økologisk bomuld - GOTS-certificeret i hele produktionen

Størrelse: S, M, L og XL

Produceres i Tyrkiet

Vaskes ved 30 grader

Bliver skjorten til virkelighed får den en vejledende udsalgspris i butikkerne på 750 kr

Levering af skjorte: Forventeligt otte uger efter endt crowdfunding.

https://youtu.be/ur-iWbIX0NQ
Partnerskaber