Eventyrmessen

5.400,00 kr. 108.00% af 5.000,00 kr.

20

crowdfunders
udløbet
Chanie Dybdahl @8414272460

medlem siden 5. maj, 2017

Om projektet

Eventyrmessen er en ren fornøjelse, for familier uanset indkomst, der skal være plads til alle der har lyst til en eventyrlig dag og gode oplevelser.

Eventyrmessen afholdes i år d 17 JUNI 2017 kl 12-17 i Eskilstruphallen, Stødstrupvej 5, 4863 Eskilstrup.

se mere på facebook gruppen Eventyrmesse.

Eventyrmessen er den eneste af sin slags i Danmark, det er Danmarks mindste ADHD lokalafdeling der har opfundet messen, nemlig ADHD foreningen lokalafdeling Lolland-Guldborgsund-Vordingborg, og det er 6 gang  vi afholder Eventyrmessen.

Der er masser af gratis aktiviteter for store og små, og der er gratis adgang, dette gør at alle uanset indkomst har mulighed for at give deres børn en fantastisk dag hvor der også er mulighed for at møde dem der kendes fra eventyrets verden.

Vi tjener som lokalafdeling intet på messen, og det er heller ikke meningen, vi skal bare have dækket de få omkostninger der er så er vi glade, det ville ikke være muligt at afholde Eventyrmessen, uden sponsorater, og i år er det ikke lykkedes os at skaffe nogen derfor prøver vi nu på denne måde.

Eventyrmessen har ca 40 frivillige hvoraf de fleste har ADHD samt deres pårørende, som hver år  gør et helt unikt stort arbejde for at skabe denne dag, til glæde for store og små.

Vi håber meget at i har lyst til at støtte os, og uanset om det er med lidt eller meget så har hver krone stor betydning for at Eventyrmessen igen i år kan blive en realitet, og i skal vide at vi virkelig vil sætte pris på jeres støtte.

Vi kan tilbyde jer der støtter at i vil gøre rigtig mange børn glæde og være med til at give dem en ganske særlig oplevelse, alle der støtter selv med små bekøb vil, hvis de ønsker det selvfølgelig blive nævnt med navn på vores støtte plakat på messen, og alle der støtter med beløb over 500.-kr vil hvis de ønsker få tilsendt et flot tak for støtten diplom.

Og selvfølgelig i er alle hjertelig velkommen til denne fantastiske eventyrlige Eventyrmesse.

 

På forhånd tak

Bestyrelsen i ADHD LGV
Partnerskaber