Nyt og anderledes sundheds- og træningsmærke - PRIME

0,00 kr. 0.00% af 60.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Tom Hedegaard @primedenmark

medlem siden 20. september, 2015

Om projektet

Introduktion

Vi har et overordnet mål om at skabe et brand og et fællesskab, hvor du som interesserer dig for sundhed, kost og træning kan hente inspiration og motivation til din egen sunde livsstil helt gratis. Måden vi vil gøre det på er ved at skabe videoer efter videoer med de bedste råd til din træning og din kost, samt det mentale aspekt af træning. Samtidig skaber vi en tøj og udstyrslinie med nøje udvalgte produkter som alle har det tilfældes, at de lever op til vores høje standarder ift. kvalitet og funktionalitet.

Eksperterne bagved mærket består af Lars Pedersen (Lars P Fitness) 0g Ander Johan Ahlmann Trust (Trust Fitness) som begge er yderst passioneret omkring det at sprede viden og erfaring, som de personligt har oparbejdet gennem rigtig mange år som konkurrerende atleter og personlige trænere for tusindvis af klienter gennem tiden. Tilsammen besidder de ikke blot utallige gode råd, tips og tricks til din kost og træning, men har også den helt særlige evne til at dele og lære dig den mentale del af det at sætte sig et mål med sin træning, og derefter opnå det.

Med sig på holdet som den der tager sig af forretningen har de mig, Tom Hedegaard. Jeg har altid haft træning og sundhed som et vigtigt aspekt i mit liv, men til forskel fra Lars og Anders har jeg aldrig gjort det til mig levevej. Tilbage i 2014 begyndte jeg dog at producere træningsstraps selv, da jeg ikke mente at dem man umiddelbart kunne købe andre steder var pengene værd, eller specielt gode. Det ene tog det andet, og i dag har jeg så mærket og webshoppen Genuine Lifting.
Det var mig der kontaktede hhv. Lars og Anders, da jeg gennem tidligere kontakt med dem begge hurtigt indså hvor hamrende dygtige og ærlige de er i alt hvad de foretager sig, og jeg vidste, at hvis vi kunne få deres kombinerede viden og evne til at skabe inspiration, motivation og ikke mindst disciplin, så vil det være til gavn for utrolig mange som dig og mig, der gerne vil have et sundt liv med massere af velvære, fornuftig kost, og træning. Til forskel fra hvad mange måske fejlagtigt tror når man ser de to store gutter, så er det nogle af de rareste og nærværende mennesker jeg nogensinde har mødt. Det var også de karaktertræk der gav mig lyst til at arbejde sammen med dem.

Hvad skal pengene bruges på

Til en start vil vi gerne skabe opmærksomhed om vores nye projekt. Det vil vi gøre ved at tilbyde alle 'backere' en helt særlig t-shirt fra vores kommende tøjlinie, som kun vil blive trykt i det antal eksemplarer som crow funding projektet her ender op med.
På den måde kan vi få det ud og leve i de danske centre (forhåbentligt), og derved få skabt de første spæde skridt på vejen til et mærke og et fællesskab der handler om at gøre hinanden sundere og stærkere både fysisk og mentalt.

Ambitionerne er store, men for virkelig at kunne gøre en forskel, skal der ressourcer til. Derfor håber vi meget på, at du vil være med til at give PRIME en god start.

Den STORE lanceringSenere denne sommer planlægger vi vores STORE lancering. Alle penge der måtte være tilbage fra dette crowd funding projekt vil gå direkte til dette arrangement. Planen er at få en dag fyldt med workshops, arrangementer, konkurrencer og meget mere et eller andet sted i København, og så selvfølgelig en mulighed for at se, prøve og købe en masse fedt tøj etc.
Men meget mere om dette senere.


Tak fordi du læste med, og god træning!

De bedste hilsner

Lars, Anders og Tom

 
Partnerskaber