Rekreativt aktivitetsområde

0,00 kr. 0.00% af 105.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Helene Roslev @heleneroslev

medlem siden 16. maj, 2017

Om projektet

Vi brænder for at skabe et aktivitetsområde på Børnenes Jord i Karlslunde Landsby, hvor lokalbefolkningen kan mødes på tværs af flere generationer, interesse og kultur.

Børnenes Jord bruges i dag til bla. petanque, foldbold og som kulturaktivitetsplads til f.eks. det årlige Sankt Hans bål.

Med gennemførelse af projektet vil vi skabe et aktivt og rekreativt opholdssted for sociale aktiviteter og samvær for flere generationer. Skabe et uderum for både ældre-, børne- og ungeaktiviteter, et sted friluftslivet og idrætten kan dyrkes gennem aktiviteter og nye faciliteter.

Projektet indeholder samlingspunkt for både børn, unge og ældre. Der skal etableres faciliteter til flere former for udendørs idræt og aktivitet for både voksne og børn. De små børn på gyngerne, de større i Tarzanland, de unge i kamp på boldbanen mens de ældre udfordrer hinanden på petanqueanen. Kælkebakken, boldbanen og tarzanland bliver multifunktionel og indbyder til crossfit og træning. Det integreret og handicapvenlige borde- bænkesæt giver plads til borgerne fra plejehjemmet på samme adresse. Der etableres en sansehave, der giver mulighed for, at alle generationer kan gå på opdagelse mellem velduftende planter og krydderurter

Børnenes Jord vil blive et samlingspunkt for flere generationer, og danne rammer for sociale aktiviteter, samvær og foreningsliv
Partnerskaber