Den slags skal gøres i dagslys

17.586,67 kr. 175.87% af 10.000,00 kr.

51

crowdfunders
udløbet
Maja Elverkilde @majaelverkilde

medlem siden 18. maj, 2017

Om projektet

OPDATERING 16. JUNI: Bogen kommer til at blive miljøvenligt trykt, det siger jeg i dette nyhedsbrev med flikflak& tak!

OPDATERING 23. MAJ: Må man bande her? Når man nu er meget, meget overvældet og glad? SHITFUCKFORHELVEDE!!!! 100% fundet på første dag - det havde jeg altså ikke regnet med og jeg er så glad og rørt over alle jer, som har taget så godt i mod mit projekt - og nu kaster jeg hjertekonfetti ud over jeg allesammen, håber det når frem! Og så håber jeg at I ALLESAMMEN kommer til udgivelsesreceptionen d. 22. august (i Kbh) så jeg kan give jer en ægte, kæmpe krammer!

*******************************************

OM BOGEN:

Sidse tager bussen ud på landet for at besøge en mand, som ikke har inviteret. Arendses mand foregiver et hjertestop, så hun bakker ind i naboens hæk. Ole kunne have valgt Tove, men så blev det Lise. Han må afslutte det nu. Før han skal begraves.

'Den slags skal gøres i dagslys' handler om, hvor langt vi vil gå for at undslippe ensomheden. Hovedpersonerne er kærester med hinanden, skilt fra hinanden, de er hinandens forældre og børn - og de har det til fælles at de længes så uendeligt meget efter at høre sammen med andre mennesker - de længes efter at blive set, de længes efter at blive rørt ved - men de træffer valg, som effektivt spænder ben for at det kan lykkes.

HVIS DU FORKØBER BOGEN:

'Den slags skal gøres i dagslys' udkommer d. 22. august, og den kommer til at koste 199 kr. Men hvis du forkøber bogen allerede nu, koster den kun 175 kr. Du sparer penge - og forsalget giver til gengæld mig den nødvendige startkapital til overhovedet at sætte trykkeprocessen i gang.

Der er også mulighed for at købe andre incitament-pakker, hvor du kan købe mine tidligere bøger og de håndlavede digthæfter jeg sælger i mit forlags webshop - og her er konceptet hele vejen igennem det samme: Du sparer penge ved at købe nu og igennem crowdfundingen - og jeg investerer pengene i at sætte trykkeprocessen i gang. Du kan se billeder og beskrivelser af bøgerne her: www.poteproduktion.dkOM MIG OG POTE PRODUKTION:

Jeg hedder Maja Elverkilde og jeg har tidligere udgivet novellesamlingerne 'Alt det der er mit' (Borgens Forlag 2008) og 'Det dør man af' (Forlaget Republik 2014). Det har været vigtigt for mig at gennemgå den lange, seje proces, hvor et forlag skal tro så meget på min bog, at de er villige til at investere deres penge i at udgive det. Begge bøger er blevet godt anmeldt, og jeg er på mange måder lykkedes med det, jeg ville. Men jeg nåede også til et punkt, hvor der skulle ske noget helt andet. Jeg følte mig ensom, handlingslammet og fremmedgjort i den traditionelle forlagsproces. Jeg havde brug for at have ejerskab over hele processen; fra første ord bliver skrevet og frem til den trykte bog findes. Derfor har jeg nu lavet mit eget forlag, Pote Produktion, hvor jeg også udgiver håndlavede digthæfter. Jeg har ansat min egen redaktør, korrekturlæser, layouter og omslagsillustratør og derved har jeg fået et mere smidigt samarbejde, som i højere grad har understøttet min skriveproces. Jeg er nået hertil ved at investere al min tid, jeg har knoklet og haft et netværk, der ville knokle sammen med mig og 'Den slags skal gøres i dagslys' er mindst lige så gennemarbejdet, som mine første bøger.

Nu er jeg så nået til det punkt, hvor jeg har brug for at der er flere, som vil tro på min bog sammen med mig. Jeg skal skaffe penge til at sende bogen til tryk. Og du kan være med til at få det til at ske ved at forkøbe bogen nu. Det håber jeg sådan at du vil!Jeg vil også blive rigtig glad hvis du vil dele denne side og videoen med alle, som du tror kunne være interesseret i at læse 'Den slags skal gøres i dagslys' - en roman om at længes så uendelig meget efter samhørighed, men samtidig frygte mindst lige så meget at miste sig selv i mødet med en anden.

Hvis du har spørgsmål eller vil aftale et andet incitament, end dem jeg har sammensat, så skriv endelig til mig: pote@poteproduktion.com - så finder vi sikkert ud af det.

Kærlig, spændt og pt. riiiiiiiiiiimelig nervøs hilsen fra Maja Elverkilde

Ps. Hvis du vil vide mere om mig, blogger jeg om min hverdag i et skovhus i Sverige her: www.majaelverkilde.wordpress.com - du kan også finde mig på facebook og følge mig på instagram.
MANGE BÆKKE SMÅ
Minimumsbeløb 20,00 Værdifuld hjælp til at realisere trykningen, modtager virtuelt kram og god karma
FORKØB AF BOGEN
Minimumsbeløb 175,00 Forkøb af 'Den slags skal gøres i dagslys' med personlig signering (NB: Kan afhentes ved udgivelsesreceptionen i Kbh eller i udvalgte boghandler i større byer - hvis bogen skal tilsendes med posten er mindstebeløbet 200 kr.)
FORKØB + INTROSÆT
Minimumsbeløb 300,00 Forkøb af 'Den slags skal gøres i dagslys' med personlig signering + mine to novellesamlinger 'Alt det der er mit' (Borgens Forlag, 2008) og 'Det dør man af' (Forlaget Republik, 2014) (Porto er inkluderet)
GAVER PÅ LAGER
Minimumsbeløb 500,00 Forkøb af 3 eksemplarer af 'Den slags skal gøres i dagslys' med personlig signering i Pote Produktions unikke gaveindpakning (Bo Bedre fra 70'erne) + mine to novellesamlinger 'Alt det der er mit' (Borgens Forlag, 2008) og 'Det dør man af' (Forlaget Republik, 2014) (Porto er inkluderet)
SAMLERENS ÆSKE
Minimumsbeløb 749,00 Håndlavet æske med et eksemplar af alt i Pote Produktions webshop inkl. 'Den slags skal gøres i dagslys' med personlig signering. (Samlet værdi: 1100 kr) (Porto er inkluderet)
EN NY TIDS MÆCEN - FORKØB DELUXE
Minimumsbeløb 1.000,00 Forkøb af 'Den slags skal gøres i dagslys' i en eksklusiv, costumized udgave med håndlavet hardback-omslag og opbevaringsæske + et smukt, håndlavet diplom med dit navn og titlen: En Ny Tids Mæcen.
EN NY TIDS MÆCEN - TRIO DELUXE
Minimumsbeløb 1.500,00 Forkøb af 'Den slags skal gøres i dagslys' + 'Alt det der er mit' + 'Det dør man af' i en eksklusiv, customized udgave med håndlavet hardback-omslag og opbevaringsæske + et smukt, håndlavet diplom med dit navn og titlen: En Ny Tids Mæcen.
FOR DIG OG DINE LÆSEVENNER
Minimumsbeløb 2.000,00 Forkøb af 10 stk. signerede eksemplar af 'Den slags skal gøres i dagslys', der uddeles ved en uformel i-din-stue-oplæsning. Saml dine venner og slå jer sammen om forkøb og få oplæsningen oveni – eller vær den generøse ven, der forærer dine venner denne anderledes oplevelse inkl. boggave (NB: Kun for private – rejseudgifter udenfor hovedstadsområdet er ikke inkluderet)
Partnerskaber