Flora Tehus: autentisk kinesisk tehus i København. Vi ønsker at re-introducere te nydelse og at skabe en bæredygtig te forretning.

0,00 kr. 0.00% af 222.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Haiyong Liu @haiyong

medlem siden 19. maj, 2017

Om projektet

Flora Tehus: autentisk kinesisk tehus i København. Vi ønsker at re-introducere te nydelse og at skabe en bæredygtig te forretning.


Hvem vi er

Flora Tehus er et autentisk tehus der importerer te direkte fra Kina. Vi introduere  traditioel kinesiske te og te-kultur til Danmark. Al vores te er fra miljøvenlige haver og vi bestræber os på at skabe en bæredygtige tebutik.

Artikelen fra AOK:AOK/Flora-Tehus

Vi tilbyder

Vi serverer te på den traditionelle måde så vores kunder kan nyde te brygning såvel som den gode te.

Men vi vil også skabe noget mere underholdende! Vi laver pour-over te og koldbrygget te for at tilpasse det moderne liv.

Vi arrangerer events som te party og tesmagninger med te ceremoni, fordi det er en stor del af den kinesiske te kultur.

 

Vores mission

Te er mere en end drik. Det kommunikere med os. Hver gang du dufter til teen, fortæller den historien om dens hjem, gård, klima og menneskene. Teen som du drikker er plukket af tebønder og lavet af temestre tusinde kilometer fra Danmark. Den har været på en lang rejse, sendt afsted af kinesiske te entusiaster med kinesisk gæstfrihed til dig.

Vores mission er:

- hjælpe lokale te fællesskaber i Kina

- Skabe en bæredygtig tebutik, mindre emballage mindre spild

- genbruge te bladene til at lave gødning og pudefyld til gavn socialt og lokalt i København

- introducere en ny orientalsk måde at drikke te

 

Hvorfor Crowd funding

For at være i stand til at beholde butikken og nå vores mål, har vi brug for din hjælp! Pengepuljen vil blive brugt på te, tetilbehør og på at opbygge den bæredygtige købsmetode og i at lave te puder og te -gødning.

 

 

Bemærk: Alle leverancer vil blive arrangeret i to måneder efter afslutningen af finansieringsprojektet.
SMS MED TAK
Minimumsbeløb 20,00 Du får en SMS med et stort Tak for din hjælp!
EN POSE AF VORES TI KWAN YIN OOLONG TE (30G)
Minimumsbeløb 59,00 Du ville få en pose af vores "TI KWAN YIN OOLONG" Te (30g). Den første gang du kommer ind i butikken.
JASMIN TE COMBO
Minimumsbeløb 150,00 Du ville få en pose (30g), hver af vores "Superfin Jasmin" Te, "Jasmin Perler" og "Jasmin Silver Needle". Til at hente i butikken.
GRØN TE COMBO MED EN KONTOR TE KOP
Minimumsbeløb 300,00 Det er summer tid nu. Forskning viser at efter at drikke Grøn Te, dropper ens skin's temperatur 2 grader. For dem der donere 300 kr eller mere, så vil du få en pose (30g) af hver af vores grønne te'er: "Anji", "Vild Long Jing" og "Kinesisk Sencha". Perfekt til sommeren!. Afhent dem i vores butik.Alt sammen med et specielt designed glas til at drikke te i et kontor.
HVID TE COMBO MED EN KONTOR TE KOP
Minimumsbeløb 300,00 Hvid Te er den mindst forarbejdede te der har det laveste koffein indhold. Gul te er tæt på grøn, men mere oxiderede . For dem der ikke kan drikke for meget Grøn Te, så kan du vælge denne pakke, hvis du donere 300kr eller mere. Så vi du få en pose hver af vores Hvide Te: "Silver Needle", "White Peony" og "Moonlight". Og med vores Gule Te får du: "Huoshan Yellow Bud". Alt sammen med et specielt designed glas til at drikke te i et kontor.
VORES BEDSTE TE COMBO MED EN KONTOR TE KOP LEVERER TIL DIN DØR
Minimumsbeløb 450,00 Hvis du donere 450kr eller mere, så vil du få vores beste Te Combo, Leveret direkte til din dør!! Du vil få en pose af "Anji", "Silver Needle", "Phoenix Oolong" og "Golden Monkey". Plus et specielt designed glas til at drikke te i et kontor. Alt sammen med Gratis Fragt!.
HÅNDLAVEDE KERAMISK TEPOTTE
Minimumsbeløb 550,00 Du vil få en håndlavede keramisk Tepotte (Matte Hvid), hvis du donere 550kr eller mere. Volumen af potten er ca 180ml, hvilket er perfekt for gode te drikkere. Kan også leveres direkte til din dør!
BASIC TEAWARE SÆT TIL AT NYDE DIN TE BRYGNING
Minimumsbeløb 750,00 Hvis du donere 750kr eller mere. så kan du få et sæt af Teaware for en god te brygning. Sættet inkludere 1 keramisk tepotte (180ml), et glas filte, 1 te pitcher og 2 små keramiske te kopper (30ml). Kan sendes direkte til din dør!
FREMSKREDEN TEAWARE SÆT
Minimumsbeløb 1.000,00 Denne specielle Teaware sæt er for den afslappet te drikker. sættet inkludere 1 keramisk tepotte (180ml), et glas filter, en te pitcher og 4 håndmaltet keramiske te kopper (50ml) fra "Jing De", en af de mest kente steder for ceramic i hele kina. Kan sendes direkte til din dør!
PROFESSIONEL TE CEREMONI SÆT
Minimumsbeløb 2.000,00 Hvid ceramic te sæt fra "Jing De", for professionelle Kinesiske te ceremonier. Teaware sættet inkludere: en Gaiwan, et glas filter, en te pitcher og 6 kopper (alle i hvide keramisk). det både værd til egen brug eller til en samling. Kan sendes direkte til din dør!
Partnerskaber