Det Levende Bord

0,00 kr. 0.00% af 4.500,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Nanna Clausen @vildskab

medlem siden 8. februar, 2017

Om projektet

VILdSKAB er en nystartet forening, som arbejder på scenekunstværket Det Levende Bord. Værket skal opføres i forbindelse med Aarhus2017's festival Little Rebillions d. 19.-26. august i Aarhus. Vi har brug for jeres hjælp til at færdiggøre bordet, så vi kan blive klar til august og forhåbentlig rejse rundt med Bordet efterfølgende! Vi glæder os til at se jer til generalprøve og forpremiere. På forhånd TUSIND tak for jeres hjælp!

 

Det Levende Bord er et scenekunstværk, hvor middagsbordet er omdrejningspunktet. Som publikum inviteres du til en alternativ middag, en slags anti-middag, med Tina Andersen som aftenens vært. Som gæst integreres man som en aktiv del af værket og vil blive guidet, involveret, underholdt og overrasket i løbet af aftenen. Det centrale i denne anti-middag er vand; i flydende form, fast form, mærkelig form, uventet form. En ært indeholder 79% vand. Et menneske indeholder ligeså op til 70% vand. Det Levende Bord giver alt, publikum og ting, en personlig stemme – så alt bliver værdifuldt.

Formålet med Det Levende Bord er at skabe en kunstnerisk ramme, hvor publikum bliver opmærksomme på værdien af deres eget bidrag i små og store fællesskaber. VILdSKAB vil gerne pointere hvor enkelt det er at bidrage – konkret i værket, i samtalen som opstår og potentielt til verden. Det Levende Bord handler om at skabe forbindelser til hinanden gennem simple handlinger og personlige fortællinger. Ved Bordet har lamperne sin egen historie, bordet kan trække vejret og vand er ikke bare vand. Når vi indvier hinanden i vores personlige historier, opstår der en forbindelse og en opmærksomhed, som gør det naturligt, at vi passer bedre på hinanden, på de ting vi omgiver os med og den mad, vi spiser. Det Levende Bord stræber mod at give publikum en oplevelse af at være en del af noget større. Som mennesker er vi en del af et større kredsløb. Vi er en del af noget, der er større end os selv.
Partnerskaber