Fjordland Sunboats

12.500,00 kr. 8.33% af 150.000,00 kr.

1

crowdfunders
udløbet
,
Sanne Svanholt @251071

medlem siden 28. maj, 2017

Om projektet

 

Projekt Fjordland Sunboats -


El både i Fjordlandet. 

Idégrundlag


Vi ønsker at udleje eldrevne bæredygtige både på time og dagsbasis med sejlads i fjordlandet (Isefjorden og Roskilde Fjord) Bådene har solceller påmonteret og oplades derved delvis af solenergi. De er lydløse og bidrager derfor til en fantastisk naturoplevelse for kunderne. Udlejningen er primært baseret på udlejning til familie og firmaevents, men der arbejdes også på at anvende bådene til formidling og undervisningsbrug.
Der er tale om en udvidelse af den nuværende kapacitet i Fjordland.dk, som p.t. kun udlejer større både, primært på ugebasis og udelukkende til ferieformål, samtidig er det baseret på samarbejde med lokale aktører og institutioner, samt større organisationer som eks. Fishing Zealand.

Hvorfor?


Fordi det er så skønt at være på vandet !!. Naturen og freden betager os alle. Måske mangler du ideen til årets firmatur, eller hvordan du skal overraske på din date, - ved du ikke hvor din fødselsdag skal holdes i år eller trænger du bare til en fisketur, så får du her en ny mulighed, for at opleve naturen med dem du holder af.

Hvem?


En bådtur er noget for alle aldersklasser og sociale lag. Måske vil I spise frokost, fange fisk, tage en dukkert eller blot nappe en lur, der er masser af muligheder.

Denne event henvender sig ikke blot til lokale borgere, vi håber og tror i den grad på, at danske og udenlandske turister vil benytte bådene og for os vil det være skønt hvis vi kan bidrage til øget turisme i nærområdet. Sidst men ikke mindst, - så har vi haft mange forespørgsler på udlejning af mindre både og det vil vi rigtig gerne kunne imødekomme.

 

Teamet


Vi hedder Kenneth Svanholt Johnsen og Sanne Svanholt og vi ejer firmaet Fjordland.dk
De sidste 5 år har vi haft bådudlejning, vi har derfor opbygget en vis erfaring på det område. Produktionsskolen NVPRO i Holbæk vil være en tæt samarbejdspartner, idet elever fra den maritime linje vil bistå i arbejdet med vedligeholdelse af bådene samt selve udlejningen. Eleverne på køkkenlinjen vil bistå med at producere picnickurve som skal være et muligt tilkøb ved bådleje. Fjordens Speedbådsskole vil indgå i samarbejdet omkring undervisningstilbud og Holbæk Erhvervsforum/Visit Holbæk bistår med rådgivning og formidling.

Bådene


Vi påtænker at indkøbe 4 stk. både, Vi har valgt at det skal være 2 forskellige typer idet vi ønsker at tilgodese flere kundesegmenter. Den ene type- stor aluminiumsjolle, vil være den billigste at leje, den er ikke så luxuriøs som den anden, bl.a. er båden ikke overdækket men dette er til gengæld særligt fordelagtigt for lystfiskere der bruger fiskestang, således at de ikke kommer i karambolage med taget under fiskeriet.  Den anden type – Katamaranen, er derimod overdækket og det er tillige muligt at rulle "markiser" ned, således at man kan sidde i 100% læ for vinden. Den er generelt mere søsikker og den egner sig derfor godt til kunder, der vil have en så rolig sejlads som muligt.

Der er plads til 8 personer i begge typer og de er næsten ens indrettet med et bord i midten og bænke rundt om. Begge både kan sejles af alle, der kræves ingen certifikater, men alle vil modtage en instruktion inden afgang.

Hvis vi kommer i mål med denne kampagne, vil pengene være et meget meget kærkomment bidrag til indkøb af bådene og udstyr dertil, - og forhåbentlig vil bidraget være netop det, der gør at den samlede finansiering kan falde på plads så projektet kan realiseres.

 

Ambitionen


Vi ønsker at op starte projektet i Holbæk, men vi håber at kunne sprede os over det meste af Fjordlandet, dvs. hele Isefjorden og Roskilde Fjord. Vi planlægger opstart i Holbæk i sommeren 2018 og hvis opbakningen er stor, håber vi snarest at kunne tilbyde udlejningen i bl.a. Roskilde og Frederikssund.

 

Alle der støtter os, deltager samtidig i lodtrækningen om en hel uges bådleje i vores eksisterende fjordbåde uge 22 i 2018.


Oplev fjordlandet i en luksusbåd med 6 sovepladser, køkken, WC/bad, TV, radio, og ikke mindst dit private soldæk, båden kan og må sejles af alle over 18 år. Vi instruerer grundigt og prøvesejlads medfølger. Se evt. mere på www. Fjordland.dk 


Vinderen får direkte besked den 1/8-17 og navnet offentliggøres på vores hjemmeside herefter.

 

 

Virksomheder der støtter med mere end kroner 5.000,- får ”oven i hatten” deres firma logo påsat en af bådene og bliver samtidig nævnt på vores hjemmeside.

 

 

Ved alle incitamenterne opnår du en besparelse på minimum 30% i forhold til den kommende udsalgspris!

 

 

 
Af hjertet TAK!
Minimumsbeløb 50,00 Vi telepatere en stor krammer og et rungende High Five. Du inviteres til søsætning med hertil hørende boblevand og fremvisning. Samtidig deltager du i lodtrækningen om en uges bådferie i en af vores eksisterende både.
3 timer på vandet på en hverdag.
Minimumsbeløb 500,00 Du får 3 timers gratis bådleje gældende en hverdag. Du er velkommen til at inviterer 7 venner med ombord, medbring evt. selv mad og drikke eller køb det af os. Derudover inviteres du til søsætning med hertil hørende boblevand og fremvisning. Slutteligt deltager du selvfølgelig i lodtrækningen om en uges bådferie i en af vores eksisterende både.
3 timer på vandet - hverdag eller weekend.
Minimumsbeløb 700,00 Du får 3 timers gratis bådleje gældende hverdag eller weekend. Du er velkommen til at inviterer 7 venner med ombord, medbring evt. selv mad og drikke eller køb det af os. Derudover inviteres du til søsætning med hertil hørende boblevand og fremvisning. Slutteligt deltager du selvfølgelig i lodtrækningen om en uges bådferie i en af vores eksisterende både.
4 timer på vandet en hverdag.
Minimumsbeløb 800,00 Du får 4 timers gratis bådleje gældende en hverdag. Du er velkommen til at inviterer 7 venner med ombord, medbring evt. selv mad og drikke eller køb det af os. Derudover inviteres du til søsætning med hertil hørende boblevand og fremvisning. Slutteligt deltager du selvfølgelig i lodtrækningen om en uges bådferie i en af vores eksisterende både.
5 timer på vandet - hverdag eller weekend.
Minimumsbeløb 1.000,00 Du får 5 timers gratis bådleje gældende hverdag eller weekend. Du er velkommen til at inviterer 7 venner med ombord, medbring evt. selv mad og drikke eller køb det af os. Derudover inviteres du til søsætning med hertil hørende boblevand og fremvisning. Slutteligt deltager du selvfølgelig i lodtrækningen om en uges bådferie i en af vores eksisterende både.
En hel dag på vandet - hverdag eller weekend.
Minimumsbeløb 1.400,00 Du får en hel dags gratis bådleje gældende en hverdage eller weekend. Du er velkommen til at inviterer 7 venner med ombord, medbring evt. selv mad og drikke eller køb det af os. Derudover inviteres du til søsætning med hertil hørende boblevand og fremvisning. Slutteligt deltager du selvfølgelig i lodtrækningen om en uges bådferie i en af vores eksisterende både.
2 x en hel dag på vandet - hverdag eller weekend.
Minimumsbeløb 2.500,00 Du får 2 x en hel dags gratis bådleje gældende en hverdag. Du er velkommen til at inviterer 7 venner med ombord, medbring evt. selv mad og drikke eller køb det af os. Derudover inviteres du til søsætning med hertil hørende boblevand og fremvisning. Slutteligt deltager du selvfølgelig i lodtrækningen om en uges bådferie i en af vores eksisterende både.
Partnerskaber