Hjælp til, at bygge og bo, åbne en smuk gårdbutik og hjælp, at få Solhøjgård smuk igen.

0,00 kr. 0.00% af 300.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Ingrid Ledgaard @ingridarie

medlem siden 6. juni, 2017

Om projektetHVAD SØGER VI HJÆLP TIL ?Vi søger hjælp til, at bygge og bo, åbne en fantastisk gårdbutik - med antik og brugskunst - og hjælp, at få Solhøjgård smuk og unik igen.
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
HVEM ER VI ?Vi er et ungt par på 41 ( hende ) og 48 ( ham ) år - som endelig har fået en livslang drøm opfyldt. Nemlig, at vi nu er indehaver, at et smukt og meget unikt landsted - Solhøjgård i Svinninge på Vestsjælland - på godt og vel 400 kvm. Det indeholder ALT hvad vi har drømt om og så er det et håndværkertilbud som vi kan forme som vi ønsker. Vi har i rigtig mange år drømt om, at finde det helt rigtige sted - hvor vi kunne bygge og bo - og hvor der var plads til, at vi kunne åbne vores egen gårdbutik - men vi mangler lige det sidste til, at komme helt i mål med drømmen - nemlig de rette økonomiske midler til dette.Derfor vil vi igennem dette utrolig fantastiske medie forsøge os på, at få vores drømme og fantasier opfyldt.
Vi er på vej.Af nye stier.Af nye hjulspor.Vi er nybegynder i vores eget - nye - liv.Med viden om, at det nye liv - er en frisk start -og at vi må forlade de arealer vi kom fra og træde ind på nogle nye.Det er fremtidens fremstrakte hænder vi skal gribe nu.
Det er alle de indre drømme vi ikke har lyttet på førsom vi skal lytte til nu.De handlinger vi ikke før har kunnet udføre -som vi skal udføre nu.Vi har spændt hesten for vognenog lastet den udelukkendemed det allermest væsentlige.DE allermest væsentlige.Vores skønne børn, vores familie,vores netværk og ikke mindstvores kærlighed til hinanden.
Det kan føles som en farefuld færd,men vi glæder os til masser af nye udfordringerog ikke mindst nye eventyr.
Fra solopgang til solnedgang.Den dybe nat. Den høje himmel.Intet ejerskab over andet end det kortvi selv har tegnet og de mål som vi selv har sat.
Kort og godt : vi må rejse ud for, at vi kan finde hjem.Det der venter os er en bid af det vores hjerte gerne vil erobre.
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
VORES DRØMME :Når man begynder at tage sine drømme alvorligt, og giver dem opmærksomhed kan de blive en uvurderlig kilde til indsigt og inspiration.
Vores drømme er vejen til det ubevidste og til det som - for os - faktisk på nuværende tidspunkt - kan virke uopnåeligt - men man må aldrig gi slip på sine drømme. Drømmene er som et lille vindue – en lille bitte åbning - og vi kigger ind i de muligheder og det spændende projekt vi sigter imod - som vi meget håber på, kan blive opfyldt – men drømmene er tilgengæld også vejen til det nye liv, til det fantastiske der venter os og til det vi meget længe har håbet på måtte ske for os en dag. <3
Vi har rigtig store boligdrømme og ligeledes en kæmpe drøm om, at åbne en gårdbutik – med antik og brugskunst - og vi venter blot på, at få ført det ud i livet.


Håbet om dette fylder rigtig meget hos os begge og det ville være ubeskriveligt , at kunne skabe et smukt hjem, en tryg base for vores lille familie.

Vi har, tilsammen, 4 skønne børn på 13, 15, 17 og 22.

At vi alle kan være samlet og bare nyde roen, freden og hinandens selskab - ville være så dejligt.

Håbet om en fantastisk gårdbutik er også noget vi længe har drømt om. Vi nyder, at sætte ting i stand, lave gammelt til nyt og så sætter vi en stor ære i kundeservice. 


Og så håber vi faktisk også rigtig meget på, at vi kan bidrage til, at et af de smukkeste landsteder – i Svinninge – igen kan blomstre op – og blive til det unikke sted det var engang.Vi vil nyde, at overtræde grænser, presse os selv til det yderste, og opnå personlig udvikling i vores liv – med dette fantastiske projekt.
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
HVAD ER SOLHØJGÅRD ?Dette smukke landsted – Solhøjgård i 4520 Svinninge - havde for rigtig mange år siden sine storhedsdage - men man har desværre igennem tiden ladet stedet forfalde – og dette mener vi er utrolig synd.Stedet rummer så meget historie og sjæl og dette vil vi rigtig gerne bringe tilbage igen.Huset er på 378 kvm og har 7000 kvm grund. Det ligger i smukke omgivelser og dejlig natur - 1,5 km fra Svinninge på Vestsjælland.
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
VORES SPØRGSMÅL ER SÅ :* har du lyst til, at være med til, at se vores drømme blive til virkelighed ??* har du lyst til, at gøre en kæmpe forskel for et par som vil være dig evig taknemlig ??* har du en lille smule økonomisk overskud – så du kan undvære, hvad der føles som lidt for dig, men som en MASSE for os ??* har du lyst til, at følge med i vores projekt, vores hverdag omkring dette og måske lade dig inspirere af de ”gør det selv” projekter vi laver hen af vejen ??
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
Dette projekt henvender sig ikke kun til dem som er interesseret i renovering, gør det selv arbejde, boligindretning, gårdbutik, antik og retro.Vi henvender os faktisk til alle – store som små – som har lyst til, at bidrage til dette og som har lyst til, at følge med. 
På facebook har vi indtil flere fansider/blog. Den ene side - Solhøjgård - pt. er ret ny og derfor kun har omkring 108 følgere - men på den anden side har vi godt og vel 2000 følgere og vi vil vi meget gerne lave reklame, på begge sider, hvis der skulle være nogle firmaer der vælger, at bidrage. Det kunne være vvs, tømre, maler, elektriker, gartner, murer eller andre.
Vores online sider :

Slutvis vil vi bare sige mange tak fordi du tog dig tid til, at læse dette og vi håber meget på, at du vil bidrage med lidt.
MvhTim Qvist og Ingrid Ledgaard - af hjertet tak. <3


Partnerskaber