Red et børneteater

0,00 kr. 0.00% af 130.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Nina Jensen @zangenbergs

medlem siden 9. juni, 2017

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
TAKKELISTE
Minimumsbeløb 25,00 Tusind tak for din støtte! Du kommer på vores takkeliste, som vi sender ud med nyhedsbrev, på Facebook og på vores website.
Plakater
Minimumsbeløb 50,00 Tusind tak for din støtte! Som tak får du plakater fra teatrets succes produktioner "Nisselist og Troldefis" og "Hokus Pokus". Du kommer på vores takkeliste, som vi sender ud med nyhedsbrev, på Facebook og på vores website.
Video-hilsen
Minimumsbeløb 100,00 Tusind tak for din støtte! Som tak for du en personlig takke-video af en af teatrets mange venner, f.eks. frøen eller Hr. Nisse, som vil blive uploadet på vores facebook. Du kommer på vores takkeliste, som vi sender ud med nyhedsbrev, på Facebook og på vores website.
I glas og ramme
Minimumsbeløb 200,00 Tusind tak for din støtte! Som tak for din støtte bliver dit navn printet i guld og sat i ramme på teatrets støttevæg. Du kommer på vores takkeliste, som vi sender ud med nyhedsbrev, på Facebook og på vores website.
Forpremiereliste
Minimumsbeløb 500,00 FORPREMIERELISTEN Du bliver skrevet på vores liste og dermed inviteret med ledsager til samtlige forpremierer på Zangenbergs Teaters forestillinger i sæson 2017/2018. Du kommer på vores takkeliste, som vi sender ud med nyhedsbrev, på Facebook og på vores website.
Hold fødselsdag på teatret
Minimumsbeløb 2.500,00 Tusind tak for din støtte! Hold din fødselsdag på Zangenbergs Teater, og se en forestilling med dine venner (Maks 26 personer) Du kommer på vores takkeliste, som vi sender ud med nyhedsbrev, på Facebook og på vores website.
Et gratis teaterår
Minimumsbeløb 5.000,00 Der er billetter til din familie til sæson 2017/2018 (Maks 5 personer) + kaffe, sodavand og en plakat. Du kommer på vores takkeliste, som vi sender ud med nyhedsbrev, på Facebook og på vores website.
Din helt egen forestilling
Minimumsbeløb 10.000,00 Vi udbyder et antal lukkede forestillinger på vores teater, hvor du kan invitere op til 115 venner, familie og andet godtfolk en tur ind i mørket. Du kommer på vores takkeliste, som vi sender ud med nyhedsbrev, på Facebook og på vores website.
Partnerskaber