Red et børneteater

0,00 kr. 0.00% af 130.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Nina Jensen @zangenbergs

medlem siden 9. juni, 2017

Om projektet

STYRK FANTASIEN. . .  

er det mantra vi bruger i visionen for Zangenbergs Teater anno 2017 og frem.

Vi vil skabe et børneteater, hvor vi inddrager børnene i tilblivelsen af vores forestillinger, og gør dem til vores hverdagseksperter. De skal med helt ind i maskinrummet for at sikre at Zangenbergs Teater udvikler relevante og vedkommende forestillinger.

I HJERTET AF KØBENHAVN har Zangenbergs Teater haft til huse i sine lange og flotte 39 år. Først som turnéteater, siden i Tivolis gamle have, og de sidste 12 år i Pilestræde - bag Rundetårn og en spytklat fra Nørreport St.

HVERT ÅR besøger over 15.000 private og institutioner teatret for at opleve scenekunst af høj kvalitet - både egenproduktioner, men også gæstespil fra teatre fra hele Danmark. Mange familier og institutioner har haft teatret som stamsted i flere generationer - hvor alle børn kommer her til deres første møde med teatret. Og til de næste og de næste igen!

MEN...

I APRIL 2016 fratog Københavns Kommune sin støtte til teatret. Begrundelsen var omprioritering af midler. Kommunen vil altså tiltrods for stigende publikumstal, gode anmeldelser og ikke mindst en stor, fast og kærlig publikums skare ikke længere støtte børneteater i Indre København.

MEN DET VIL ANDRE...HELDIGVIS!

Heldigvis kan flere store fonde godt se vigtigheden af ikke at lukke en kulturinstitution for børn ned, men derimod kæmpe for at bevare et hus indrettet til og for børn.

VI HAR KÆMPET det sidste år, og mangler nu den sidste del af finansieringen for at bevare teatret. En støtte vil være startskuddet til et treårigt scenekunstprojekt, som skal løfte Zangenbergs Teater op af asken - og lade det rejse sig på ny. Med alt godt i bagagen, men samtidig en række nye tiltag for, at skabe et endnu bedre teater - for børn og deres voksne!

STØT ZANGENBERGS TEATER og få i sæson 2017/2018 et program fyldt med gæstespil fra hele landet, traditionen tro juleforestillingen NISSELIST OG TROLDEFIS, samt en hel ny egenproduktion OLGA OG KEDSOMHEDEN, som er et samarbejde med Teater Kompas.

ALLEREDE STØTTET AF:

A.P MØLLER FONDEN 

Aage og Johanne Louis-Hansen Fonden

Kaptajn Aage Nielsens Familie Fond 

 

Artikler: 

Zangenbergs Teater har fået en livline

De kæmper til det sidste

 
TAKKELISTE
Minimumsbeløb 25,00 Tusind tak for din støtte! Du kommer på vores takkeliste, som vi sender ud med nyhedsbrev, på Facebook og på vores website.
Plakater
Minimumsbeløb 50,00 Tusind tak for din støtte! Som tak får du plakater fra teatrets succes produktioner "Nisselist og Troldefis" og "Hokus Pokus". Du kommer på vores takkeliste, som vi sender ud med nyhedsbrev, på Facebook og på vores website.
Video-hilsen
Minimumsbeløb 100,00 Tusind tak for din støtte! Som tak for du en personlig takke-video af en af teatrets mange venner, f.eks. frøen eller Hr. Nisse, som vil blive uploadet på vores facebook. Du kommer på vores takkeliste, som vi sender ud med nyhedsbrev, på Facebook og på vores website.
I glas og ramme
Minimumsbeløb 200,00 Tusind tak for din støtte! Som tak for din støtte bliver dit navn printet i guld og sat i ramme på teatrets støttevæg. Du kommer på vores takkeliste, som vi sender ud med nyhedsbrev, på Facebook og på vores website.
Forpremiereliste
Minimumsbeløb 500,00 FORPREMIERELISTEN Du bliver skrevet på vores liste og dermed inviteret med ledsager til samtlige forpremierer på Zangenbergs Teaters forestillinger i sæson 2017/2018. Du kommer på vores takkeliste, som vi sender ud med nyhedsbrev, på Facebook og på vores website.
Hold fødselsdag på teatret
Minimumsbeløb 2.500,00 Tusind tak for din støtte! Hold din fødselsdag på Zangenbergs Teater, og se en forestilling med dine venner (Maks 26 personer) Du kommer på vores takkeliste, som vi sender ud med nyhedsbrev, på Facebook og på vores website.
Et gratis teaterår
Minimumsbeløb 5.000,00 Der er billetter til din familie til sæson 2017/2018 (Maks 5 personer) + kaffe, sodavand og en plakat. Du kommer på vores takkeliste, som vi sender ud med nyhedsbrev, på Facebook og på vores website.
Din helt egen forestilling
Minimumsbeløb 10.000,00 Vi udbyder et antal lukkede forestillinger på vores teater, hvor du kan invitere op til 115 venner, familie og andet godtfolk en tur ind i mørket. Du kommer på vores takkeliste, som vi sender ud med nyhedsbrev, på Facebook og på vores website.
Partnerskaber