(En fisketur) kortfilm

0,00 kr. 0.00% af 5.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Mikkel Jensen @5727625416

medlem siden 18. juni, 2017

Om projektet

Hej

Jeg har overvejet at lave en kortfilm i stykke tid, men siden jeg ikke havde tid kunne jeg ikke starte før nu. Jeg håber det er noget du vil være interesseret i at hjælpe mig med.

Filmens Handling

Filmen handler om en fisketur som titlen hentyder til, det er en meget simple historie: Den handler om jyden Bjarne som er en pensioneret mand der tager ud på fisketur, men under fisketuren går motoren i stykker, og Bjarne er nu fanget på sin fiskekutter, hvor vi følger Bjarnes kamp for at komme tilbage til land.

Tankerne bag

Jeg havde tænkt mig at filmen skulle foregå kun ude på vandet/havet, da jeg tænkte det kunne give filmen nogle flotte sekvenser, som vil gøre projektet mere unik; Men ud over det vil jeg også sætte mere fokus på ældre menesker, og få os til at behandle dem bedre, så der vil også komme nogle budskaber igennem filmen.

Din donation

Jeg har selv brugt nogle penge på at finansier filmen, med rekvisitter, kostume, osv. det jeg har brug for støtte til, er med fiskekutteren som jeg gerne vil leje for filmen, og en anden båd som vi kan filme fra. Og så vil jeg også gerne sende min kortfilm ud på nogle film festivaller, danske og internationale som også kan koste nogle penge, som jeg desværre ikke kan betale for selv.

Jeg håber i vil hjælpe Mvh. Mikkel Jensen

 

 
Partnerskaber