Mombrella

0,00 kr. 0.00% af 150.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Anne Herdel @anneherdel

medlem siden 30. juni, 2017

Om projektet

Mombrella by Herdel

HUSK! Du risikere ikke at miste dine penge, da du får pengene tilbage, hvis ikke produktionen bliver sat i gang.

I min tid på barsel fra ergoterapeutstudiet i Aarhus, stødte jeg gentagne gange på et problem. Når jeg gik tur med barnevognen og det begyndte at regne, blev jeg våd. Det er jo et kendt problem, også blandt folk der ikke går med barnevogn! Problemet i mit tilfælde var, at hvis jeg havde en paraply i den ene hånd, havde jeg ingen hænder fri, da den anden hånd skubbede barnevognen. Det blev hurtigt et større fulmleri, når jeg skulle klø mig på næsen! :)

 

Når man er på barsel går man rigtig meget med sin barnevogn og som vejret arter sig i Danmark, er der ofte brug for ly fra regnen. Jeg tænkte at det kunne da ikke være rigtigt, at der ikke fandtes en løsning på det her problem! Jeg søgte og søgte på nettet, men kunne ikke finde noget der kunne løse problemet. Derfor gik jeg i tænkeboksen for at finde ud af, hvad man så kunne gøre. Det var her de første ideer til Mombrella by Herdel spirede. For at finde ud af om jeg var den eneste, som mente det var et problem, måtte jeg spørge andre mødre som stod i samme situation som mig. Derfor satte jeg mig ned i legestuen på DOK1 i Aarhus og spurgte alle mødre jeg kunne få fat på, hvad de synes om ideen. Tilbagemeldingen var meget positiv! Derudover fik jeg mine veninder i andre mødregrupper, til at spørge hvad "medmødrene" synes om ideen. Igen var tilbagemeldingen meget positiv. Det var nok til at jeg turde kaste mig over ideen og se om jeg kunne få en løsning stablet på benene.

I sommeren 2016 var jeg til de første forretningsmøder og nu er jeg ved at være så langt, at jeg skal til at søsætte ideen. YES!

 

Crowdfundingen bestemmer om Mombrella by Herdel skal på markedet. Hvis du køber Mombrellaen under crowdfundingperioden, vil den være billigere end hvis du køber den når den kommer i butikkerne. Hvis vi ikke når de 150.000, vil fremstillingen ikke blive sat i gang og Mombrella by Herdel vil blive lagt i glemmebogen. Det er derfor yderst VIGTIGT AT DU KØBER DIN MOMBRELLA I DAG .

Pengene skal gå til at lave de forme, som Mombrella holderen skal støbes i. De koster svimlende 150.000, så derfor har jeg brug for din hjælp! 

 

Lad Mombrella by Herdel gøre dine gåture lidt sjovere.
Partnerskaber