Bevar karl-e

46.350,00 kr. 103.00% af 45.000,00 kr.

64

crowdfunders
udløbet
Stine Høier @karle3300

medlem siden 5. juli, 2017

Om projektet

HJÆLP OS - Bevar Karl-e - Vi mangler 45.000 kr. inden 31. juli

Karl-e har de seneste 18 måneder lagt gulv og hjerterum til et utal af aktiviteter af vidt forskellig art. Karl-e har skabt nye standarder for møde mellem mennesker i Frederiksværk som det er vær at bevare.

Foreningen Karl-e lægger lokaler til et ’levende’ hus midt i Frederiksværk gågade, hvor enkeltpersoner, grupper, foreninger og erhvervsliv kan lave aktiviteter, der er med til at give mere liv til byen, og nye relationer på tværs af interesser, alder og køn. Karl-e er blevet til på privat initiativ og er en non-profit organisation.  Ideen er at skabe en brugerdrevet kulturel ’legeplads’.  Karl-e har eksisteret siden 1. januar 2016 og har været drevet som en forening dels af frivillige kræfter og dels af 1-2 ildsjæle der har lagt tid, kræfter og ikke mindst privatøkonomi i projektet.

1. august overgår Karl-e til at være 100% en forening med ny bestyrelse og uden privatøkonomisk engagement. Foreningen kommer derfor til at fungere på andre betingelser på en række områder. Helt akut står vi med en udfordring ift garantistillelse af husleje. Den fremtidige drift er her og nu afhængig af vi kan garantere 3 måneders husleje a 15.000 kr inden 31. juli. Vi har ansøgt kommunen om støtte men får først svar i september.

Derfor håber vi men denne crowd funding at kunne overvinde den første og vigtigste hurdle på at drive Karl-e videre. De første 18 måneder har vist at Karl-e har sin eksistensberettigelsen som stedet, der opbygger sociale relationer via interessefællesskaber og lader forskelligsindede blive inspireret af hinanden og dermed skabe kreativ vækst. 

 

 
Partnerskaber