Forlaget Poetic Pamphlets

0,00 kr. 0.00% af 10.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Malene Nielsen @poeticpamphlets

medlem siden 10. juli, 2017

Om projektet

Tanker om projektet

Vores primære mål med denne crowdfunding er at udgive forlagets første udgivelse, som skal være en antologi med stemmer fra havet, stemmer fra naturen og fra ”udkantsdanmark”. Og muligvis en bog mere, som eventuelt bliver af Anne Rye Andersson, som også er en del af forlaget Poetic Pamphlets.

Det grønne i højsædet
Idéen til forlaget Poetic Pamphlets kom i forbindelse med et ønske om at skabe unik litteratur med bæredygtighed i højsædet.
Som forlag ønsker vi at udvise medansvar for klodens fremadrettede udvikling, og i den henseende er det for os at se uomgængeligt, at man tager stilling til og handler på de foreliggende problemer vi ser i forhold til klimaet.
Det ligger os meget på sinde at være en del af den bæredygtige udvikling, og måden hvorpå vi som forlag er en seriøs aktør, ses i form af vores produkters herkomst og udformning. Vi producerer vores bøger lokalt, og vores materialer er bæredygtige.

Litteraturen som vigtigste omdrejningspunkt
For os er det vigtigste naturligvis den litteratur, vi formidler. Omslag og indpakning er mindre vigtig i forhold til øjets æstetik, det er for os indholdet, der er det vigtigste, derfor vil man heller ikke se prangende layouts af vores bøger. Omslag dikteres i første omgang af den bæredygtighed, vi går ind for.
Vi har en mission om at være en del af det litterære miljø af mikroforlag, der har en litterær stemme og som forhåbentlig kan være med til at lægge grobund for en litterær debat. Dels ønsker vi at udbrede vores passion for bæredygtighed, dels at udbrede den smalle, skæve litteratur. Den smalle litteratur har svære odds, bliver sjældent anmeldt i aviserne og har et meget lille fokus i den brede litterære verden. Vi ønsker at give den smalle litteratur en stemme, der bliver hørt og taget seriøst
Om os
Forlaget Poetic Pamphlets består på nuværende tidspunkt af to personer, nemlig Malene Elisabeth Kragelund Nielsen og Anne Rye Andersson.
Malene har en bachelor i engelsk og humanistisk organisationsudvikling og en kandidat i litteraturhistorie. Til dagligt underviser hun unge fra 13-18 årige på et skriveforløb på teaterskolen Kastali´a i Randers.
Anne skriver romaner, kortromaner og digte og har pt. skrevet en roman og en kortroman, som endnu ikke er udgivet.
Vi er begge ivrige og nysgerrige læsere af al slags litteratur, særligt den smalle litteratur finder vi interessant.
Forlaget befinder sig rent fysisk i Randers, hvor vi begge har adresse.

 

Det får du ud af det
Ud over din mulighed for at støtte, at et mikroforlag kommer på benene, vil der ved op til 299,- blive uddelt en dybfølt og taknemmelig krammer i Randers af os begge. Ved beløb over 300 vil man som bidrager modtage forlagets første udgivelse, når denne er landet fra trykken. Husk derfor at skrive navn og adresse, når du overfører pengene. Ellers kan vi altid fanges på e-mailen: poeticpamphlets@gmail.com.
Partnerskaber