Somehow I Surrendered

32.009,44 kr. 128.04% af 25.000,00 kr.

104

crowdfunders
udløbet
linegaden @linegaden

medlem siden 13. november, 2014

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
Somehow I Surrendered - Ep'en
Minimumsbeløb 100,00 Modtager du det samlede værk, med fem individuelle numre på en cd, som alle skildrer konsekvenserne ved at overgive sig til et andet menneske. Coveret er specialdesignet, originalt, nummereret og taknemmeligt signeret.
Debut EP & Releasekoncert+reception
Minimumsbeløb 230,00 Modtager du debut ep’en, samt en billet til den helt særlige releasekoncert med reception i Thy d. 16. September. Her vil der ekstraordinært både være band, kor og strygekvartet med til at akkompagnere værket på Lines hjemmebane.
EP, release koncert og T-shirt
Minimumsbeløb 350,00 Modtager du både ep, koncertbillet og en specialdesignet T-shirt.
Særlig stuekoncert + EP, T-shirt og to koncertbilletter
Minimumsbeløb 4.000,00 Her får du en helt særlig oplevelse. En stuekoncert, der hvor du har lyst, med de gæster du vil invitere, med numre fra debut ep’en, fra næste udgivelse, fra bagkataloget og dine yndlingsnumre. Og så giver jeg Thy Classic til hele forsamlingen! Oveni koncerten får du selvfølgelig også både ep, T-shirt og to koncertbilletter.
Få din egen sang! + stuekoncert, fem ep'er, fem koncertbilletter og fem T-shirts
Minimumsbeløb 8.000,00 Modtager du 5 ep’er, 5 koncertbilletter, 5 T-shirts og DIN HELT EGEN SANG. Jeg tilbyder for denne donation at skrive én sang til dig, dit firma, din mor, dine venner eller hvad du end ønsker. Du får den som en lydfil, og efterfølgende som koncert, hvor jeg selvfølgelig også spiller dit nye særlige nummer.
Partnerskaber