Børnevenlig café med legeplads

0,00 kr. 0.00% af 100.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Irina @irina

medlem siden 10. august, 2017

Om projektet

Børnevenlig Café  med legeplads ”Regnbuen”

Vi ønsker at etablere en anderledes, farverig og særdeles børnevenlig Café i Ringkøbing, og derigennem skabe et sted for børnefamilier med fokus på børnenes interesser og socialt samvær.

Vi ser en god mulighed for at skabe nyt liv og vækst i byen samt gør byen til et endnu mere attraktivt sted for småbørnsfamilier, også dem som overvejer at flytte Vestpå.

Vi ser også stigende behov for et sted, som kan tilbyde på sjove aktiviteter i nær området, så alle børn kan være med. Lige muligheder for alle – er vores motto. Vi har derfor tænkt os, at installere en stor indendørs legeland, et område med bordspil og andre legesager, som kan benyttes af vores små gæster.

Der vil være mulighed for at afholde børnefødselsdage, og få børn passet mens mor og far får et lille pusterum eller skal ude og handle mens børnene hygger sig i legeområdet. Stedet skal kunne benyttes hele dagen, dermed vil dette også være et sted, hvor dagplejer og mødre grupper får mulighed for at mødes til nogle hyggelige timer sammen.

I cafeen vil der være mulighed for at købe forskellige lækre snacks og drikkevarer til enhver smag. I vores café vil vi gerne sætte fokus på sundere alternativer og lokale råvarer – dog vil der stadig være mulighed for at bestille børnenes favoritter.

Vi vil løbende opdatere billeder fra vores arbejde med etableringen af cafeen, hvor alle er inviteret til at byde ind med ideer og forslag. Ved at støtte projektet vil du hjælpe os med at realisere vores ide om et børnevenligt sted i lokalområdet med fokus på social samvær og lige muligheder for alle børn.

For at vores projekt kan gå i opfyldelse, skal vi bruge 100.000 kr.

Jeres bidrag vil gå til indkøb af den store legeland og legeområde til de små.
Partnerskaber