Diagnosing Psychiatry

15.500,00 kr. 103.33% af 15.000,00 kr.

32

crowdfunders
udløbet
Anahi Testa Pedersen @anahi123

medlem siden 25. august, 2017

Om projektet

Jeg har fulgt læge Peter Gøtzsche over en periode på 4 år, hvor jeg både har lært Peter at kende rent professionelt, men også har udviklet et venskab med ham. Peter er meget kristisk over for brugen af psykofarmaka. Filmen tager os med på min rejse med en person, som jeg synes er modig, og som jeg på mange måder også kan identificere mig med. Jeg har selv prøvet at tage medicin og har ligesom Peter en holdning til, hvad medicin kan og ikke kan. Peter og jeg kæmper begge to for det gode i vores verden, og filmen "Diagnosing Psychiatry" er således også en skildring af et møde imellem to ret så kompromisløse sjæle. Filmen er 1 time og 18 min lang og I kan se lidt af den i traileren ovenfor.

Jeg hedder Anahi og har igennem de sidste 17 år lavet mine egne dokumentarfilm. Jeg har lavet alle mine film næsten uden finansiel støtte, hvilket har gjort, at jeg har haft meget stor kreativ frihed til at udvikle min egen måde at fortælle på uden indblanding fra redaktører, men med hjælp og støtte fra søde og dygtige folk. Jeg tror på, at personlige fortællinger med et fagligt og humoristisk indhold kan ændre verden til det bedre.

Jeg håber, at I vil hjælpe mig og mit crew med at få denne film ud til så mange mennesker, som muligt ved at bridrage til distributionomkostningerne.

Mange hilsner

Anahi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Partnerskaber