Spil Brætspil Sammen

0,00 kr. 0.00% af 20.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Anders Bilberg @bilberg

medlem siden 29. juli, 2017

Om projektet

AGame - en social brætspils app

Forestil dig at dig og en kammerat sidder en aften og har lyst til at spille et brætspil. Problemet er bare at i kun er to, og det er bare federe hvis i var flere. Du tager mobilen op af lommen, åbner for den gratis app AGame og på ingen tid har i fundet to medspillere der også havde lyst til at spille. I får jeg en hyggelig, spontan og uforpligtende aften og samtidig har i lært to nye fede typer at kende.

Mit navn er Anders og jeg har en fantastisk idé til en app der kan bringe mennesker sammen omkring brætspil. Appen er helt enkel og gratis at downloade og eneste formål med at udvikle den er, at få flere mennesker til at hygge sig sammen. Der findes ikke noget alternativ på markedet lige nu, så det er vigtigt for os alle sammen, at få dette projekt fra jorden.

Sociale apps er allerede en kæmpe succes, både dating apps og andre typer. Bare se på fx Tinder eller Heaps, som lader brugeren finde en fest uden nødvendigvis at kende nogen. En anden ting der er uhyre populært for tiden er brætspil. Så min ide med appen er, at kombinere de to, for at bringe folk sammen om deres fælles lyst til at møde nye mennesker og spille brætspil. Med appen kan du møde mennesker uden det absolut skal kaldes en date. Du kan gøre det alene eller sammen med venner. I kan selv medbringe spillet og spille på en cafe, på papirøen eller hvor som helst eller i kan gå i krig hjemme hos jer selv, der er ingen grænser. Appen faciliterer kontakten og som bruger kan man nemt enten oprette et spil ved at udfylde hvilket spil der er tale om, hvor og hvornår det foregår, hvor mange der kan være med osv. eller man kan joine et allerede oprettet spil ved at finde det gennem kortfunktionen.

App udvikling i Danmark er dyrt, så vi må hjælpe hinanden hvis det skal lykkes. Jeg har selv investeret 10.000kr i ideen, samt jeg bruger al min tid på det praktiske: udvikling, pr. osv. I kan hjælpe til ved at dele opslaget og donere hvad i kan undvære. I sidste ende er det dig, mig og os alle der får glæde af appen AGame.
Partnerskaber