Nanna på bryllupsmesse

5.095,00 kr. 113.22% af 4.500,00 kr.

35

crowdfunders
udløbet
Nanna Nielsen @lyngbo

medlem siden 22. september, 2017

Om projektet

Dette er meget grænseoverskridende for mig. Men jeg må sande, at jeg ikke kan det her selv.

Som mange ved, så har jeg en drøm. En drøm om at kunne komme til, at leve af at arrangere fester - herunder specielt bryllupper. Jeg har derfor oprettet mit firma Lyngbo Event uden en krone på lommen. Det går fint nok da jeg arbejder freelance for kunderne. I Lyngbo Event er jeg en sparringspartner for brudepar, en hjælpende hånd, en kreativ ildsjæl som står for oppyntning, grafisk udarbejdelse osv.

Jeg droppede ud af mit jurastudie, fordi jeg altid har ønsket mig det her. Jeg besluttede mig for, at nu var tiden rigtig. Jeg har langsomt fået bryllupper ind med super smukke resultater, og har også flere i bogen.

Også tænker du nu - det er da meget godt. Ja men jeg vil gerne endnu længere. Mange steder hvor man arbejder som eventkoordinator kræver det erfaring. Og det er super svært at få, men jeg knokler for det. Jeg passer mit fuldtidsarbejde i restaurationsbranchen, også kæmper jeg med mit event ved sidden af. Nu har jeg så fundet ud af, at jeg vil på bryllupmesse som udstiller. Så jeg kan vise brudeparrene hvad jeg kan, og forhåbentlig møde en masse nye kunder og leverandører.

Messen løber af stablen den 21 januar. Og nu kommer mit problem. Det er dyrt. Det er fuldstændigt vanvittigt dyrt, at deltage i en messe. Jeg har selv nogle af pengene - men det er ikke realistisk for mig, at få en professionel stand til det kapital jeg har pt. da det vil koste mig omkring 10.000-15.000 kr. Så her kommer min bøn netværk.

Hjælp mig med at samle 4500 kr. ind ved hjælp af crowdfunding. Alle beløb tæller selv 20 kr. Jeg vil hære evigt taknemmelig, hvis nogen tror på mig og min drøm.

- Hvis nogen donere over 599 kr. så vil jeg komme og hjælpe til jeres næste fest. Enten som tjener, i køkkenet, bartender eller med oppyntning.
Partnerskaber