Studerende basket-damer søger crowdfunding til nyt spillertøj

3.305,00 kr. 100.15% af 3.300,00 kr.

20

crowdfunders
udløbet
4200831704 @4200831704

medlem siden 29. september, 2017

Om projektet

 Vi er 18 piger, der spiller på 2.dameholdet i AUS Basket – en studenterforening under Aarhus Universitet Sport. Holdet består dels af spillere, der har spillet sammen i mange år, og helt nytilkomne. Vi er et socialt hold med et tæt sammenhold, der støtter op om hinanden både til kampe, turneringer, klubfester og i fritiden.

Vi har et stort ønske om at få et nyt sæt spillertøj, hvor der er trøjer nok til, at vi kan stille fuldt hold til ude- og hjemmekampe. Da vi er en del af en frivillig studenterforening er midlerne små, og derfor har vi nu taget sagen i egen hånd.

For at kunne stille fuldt hold både ude og hjemme, har vi brug for 12 sæt i hhv. rød og hvid, som er klubbens farver. Vores budget er ca. 633 kr. pr. spillerdragt inkl. tryk af nummer og klublogo på både ude- og hjemmebanetrøjer. I alt skal vi altså bruge knap 7.600 kr.

Gennem frivilligt arbejde har vi allerede tjent de første 4.300 kr., men da sæsonen nærmer sig, har vi brug for hjælp til resten af beløbet.

Vi søger crowdfunding for i alt 3.300 kr. Hvis det over al forventning sker, at vi får samlet et højere beløb, donerer vi overskuddet til fritidsklubberne i Red Barnet Ungdom i Aarhus.

Med håb om, at du vil støtte os – tusind tak for hjælpen!

Mange hilsner fra,

Nanna, Kathrine, Camilla, Benedicte, Nickie, Iben, Carina, Susan, Nete, Caroline, Marina, Emie, Sophie, Camilla, Sarah, Stine, Katrine, Michala og træner Pil.
Partnerskaber