TEN to Münich

0,00 kr. 0.00% af 5.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Jane Vennersdorf @janevennersdorf

medlem siden 9. oktober, 2017

Om projektet

TEN to MÜNICH går ud på, at vi 10 studerende fra Erhvervsakademiet i Herning, som har fået til opgave at få 1.500 kroner til at yngle mest muligt. Pengene går derefter til vores studietur til München i uge 12 2018.

Du kan støtte vores projekt enten som privatperson eller som virksomhed.

Vi er studerende på professionsbacheloren i entreprenørskab og innovation. Vi kommer med vidt forskellige baggrunde med alt fra produktionsteknologoer, der har fokus på en strømlinet produktion til 3 multimediedesignere, der er super skarpe på virksomheders visuelle profil på forskellige trykte - og digitale medier og over til serviceøkonomerne, der er rigtig skarpe på at skabe oplevelser, som besøgende og kunderne husker - uanset om det er på B2B eller B2C markedet.

Hvis du er privat person og har lyst til at støtte vores crowdfunding med mellem 100 kr. eller derover, så er du med i lodtrækningen om en masse præmier, som vi er i gang med at samle ind. Indtil videre er der både rødvin og biografbilletter i puljen.

Hvis du derimod har en virksomhed og støtter vores projekt med 1.000. kr. eller derover, så er du med i lodtrækningen om 1 inno'camp i januar 2018, hvor vi kan komme ud og kigge på din virksomhed med vores forskellige baggrunde og erfaringer. Ugen efter kommer vi så tilbage og fremlægger en række idéer, tiltag og overvejelser, som I kan tage med videre og bruge i fremtiden.

Det er underordnet, om du har en produktions- eller servicevirksomhed eller om du har 4 eller 70 ansatte, da vi tilpasser inno'campen til din virksomhed.

Hvis vi ikke får samlet 5.000 kr. så får du automatisk dit lån retur via Booomerang.dk

 

VIGTIGT - DEL PROJEKTET MED DINE VENNER OG VIS, AT DU HAR STØTTET VORES CROWDFUNDING!

 

DE BEDSTE HILSNER

Thomas, Janek, Irene, Louise, Kawther, Max, Jane, Jannie, Barbie & Justin

Partnerskaber