Musik Med Omsorg

0,00 kr. 0.00% af 74.726,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Adam Stanczel @aoga

medlem siden 16. oktober, 2017

Om projektet

I dag er det videnskabeligt bevist at musik påvirker menneskers krop positivt både på den fysiologiske og neurologiske måde. Det fremkalder flere forskellige stoffer og endorfiner i hjernen der understøtter vores immunforsvar. Derfor er der nogle hospitaler og plejecentre der bruger musik som et redskab for at understøtte patienternes rehabilitation.

Udover er det en særlig intens oplevelse at lytte til musik når den er levende. Desværre er det ikke alle der bare har adgang til sådan en unik oplevelse i hverdagen og dette vil vi gerne ændre på.

Formål:

Musik Med Omsorg henvender sig til alle plejehjem, plejecentre, aktivitetscentre, hospitalsindlagte børn og voksne, mennesker med plejebehov derhjemme, men også blot for folk som føler sig utilpasse ved tanken om en stor koncertsal og heller vil lytte med under mere afslappede omstændigheder.

Vi vil gerne lave et freelancebureau og hyre flere musikere og udbrede vores initiativ til hele landet. Vores kerneopgave ville være bl.a. planlægning af koncerter, administration, samarbejde med kommunerne og at give koncerter.

Vi tilbyder et professionelt stykke håndværk indenfor den klassiske musikgenre. Vi ønsker at give vores primære målgruppe højere livskvalitet og vise et velfungerende projekt til kommunerne og musikere i hele landet, startende med Nyborg og Odense.

Vi har brug for jeres støtte til at søsætte vores projekt, så vi kan udvide vores resurser.

De bedste hilsner,

Astrid Jarlsfelt /bratsch/ og Adam Stanczel /guitar/
Partnerskaber