Fra hjemløs til Thailand

0,00 kr. 0.00% af 10.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Nicolas Kruse Dziegiel @2455618529

medlem siden 20. oktober, 2017

Om projektet


Min Historie


Dette er meget grænseoverskridende for mig. Men jeg må indrømme, at jeg virkelig har brug for hjælp udefra.

Som mange af jer inden fra vores facebook side ved, så har jeg og Nico en stor DRØM…

En drøm om at kunne rejse Asien rundt for at blive klogere på vegansk madkultur.

For et år tilbage manglede jeg et sted at bo, og lejede mig derfor ind hos Nico i Holbæk.

For syv måneder siden oprettet vi en facebook side. Siden blev om vegansk mad, og igennem livecalls gør vi opmærksom på hvor lækkert og simpelt vegansk mad er.

Det blev starten på vores fælles side “Det Veganske Køkken” Det går rigtig fint indtil videre, pt er vi på omkring 100 livecalls på de sidste 6 måneder, og vi har nået en følgere skare på 2100 mennekser ind til videre.

Nico har fået muligheden for, at tage til Thailand i 2+ måneder, og hold kæft hvor ville jeg gerne med!! Det vil gøre drømmen mulig om…

“Det Veganske Køkken – Tour de Thailand”

 
Min bøn til DIG 


En måned tilbage blev jeg nød til, at opsige det værelse som jeg leje af Nico, da jeg simpelthen ikke havde råd til at bo der.

Så pt. står jeg uden sted at bo.

Det eneste jeg ønsker er, at lave livecalls fra vores facebook side.

Jeg ved, at det vi gør, med vores livecalls giver mange af jer en masser glæde og ny energi til hverdagen. OG, det er derfor vi gerne vil forsætte.

Jeg har altid ønsket mig, at rejse ud i verden og “leve af” det jeg elsker at lave. Jeg elsker at inspirer andre mennekser, om det er personligt eller igennem vores facebook side.

Jeg har hele tiden prøvet at se det postive i alt ting, og nu hvor jeg ikke har et sted at bo, og ikke har nogle studier, så har jeg indset, at aldrig før har muligheden været så oplagt som nu.

Jeg har intet der holder mig tilbage længere, så det er bare at go for it.

Nico fik den ide, at få produceret de forklæder som vi bruger i vores livecalls. Vi begge knokler virkelig hårdt for, at få det op at stå.

Derudover arbejder vi også på forskellige workshops, online forløb, som forhåbenlig kan skabe en vegansk revolution hen af vejen. Næste kapitel, vores nye eventyr starter i Thailand. Nico tager afsted her d. 12 November, og jeg kunne godt tænke mig at komme ned til ham hurtigst muligt.

Håber på den d.1 December… Nu kommer mit problem. Det er dyrt. Det er fuldstændigt vanvittigt dyrt, at skulle købe:

  • Fly billet

  • Vaccine

  • Forsikring

  • Hostel at bo på.


Jeg har selv nogle af pengene – men det er ikke realistisk for mig, at blive der nede i 3 måneder som min kammerat har planer om.

Så nu har jeg brug for DIN hjælp!


 
Partnerskaber