Café amme:mam

0,00 kr. 0.00% af 400.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Jane Vennersdorf @janevennersdorf

medlem siden 9. oktober, 2017

Om projektet

Café amme:mam skal være 1. prioritet for forældre og deres børn. Stedet, hvor man altid stemmer for at skulle tage hen, fordi vi tilbyder det hele – uden at gå på kompromis med noget andet!

Se vores helt nye video her i linket - her præsenterer vi vores 7 socioøkonomiske tiltag!
I Herning mangler vi noget – vi mangler en café til de ca. 1000 kvinder, der hvert år er på barsel og til alle de forældre, der bare gerne vil have et sted og få god kaffe, friskbagte boller og samtidig være på sted, hvor der er plads til at børn kan være børn – og hvor amning bare er amning.

Derfor er vi i gang med danne foreningen, der skal drive Café amme:mam - social innovation, når det er allerbedst!

Caféen skal være for alle mødre på barsel, der gerne vil shoppe, men også have lov til sidde en i ordentlig stol og amme. For mødregruppen, der skal have en formiddagsplatte og en caffe latte. For den stakkels far lørdag formiddag, der er blevet efterladt med Alberte på 1 år og Sigurd på 3 år, mens mor shopper.

Social ansvarlig skal være nøgleordet hele vejen igennem. Derfor vil vi have mennesker på flexjob ansat, der skal være mulighed for at hjælpe nogle af de mødre i gang, som ikke har mange penge på lommen. Overskudsmaden skal gives videre hver dag til de, der trænger, og mange andre tiltag vil blive sat i søen, når vi åbner dørene.

Hør meget mere om vores 7 socioøkonomiske tiltag her i videoen på YouTube og hør hvem, der anbefaler caféen :) !

Hvem er vi? Os, der står bag konceptet, hedder Rikke Kiel Nielsen og Iben Louise Kiilerich. Vi bor begge lidt uden for Herning og er begge mødre til børn imellem 6 mdr. - 2 år. Vi har ofte stået i den situation, når vi har været i Herning, at vi har manglet et sted at amme, drikke kaffe og hygge, uden vi føler os set ned på, eller der ikke har været pusleplads eller mulighed for at have barnevognen i nærheden. Derfor vil vi skabe de perfekte omgivelser til forældre og deres dejlige børn i hjertet af Herning.

Men vi har brug for dig! Det er nemlig sådan, at vi vil crowdfunde og fundraise hver eneste krone til dette projekt, så vi er sikre på, at det kan køre i 6 måneder fra den dag vi slår dørene op. Det er rigtig vigtigt for os, at stedet er fremtidssikret en del, inden vi slår dørene op.

Derfor beder vi dig op et lån, så vi kan starte caféen op til 1. juni 2018!

Du kan se mere ovre i højre side, og så vælger du bare det beløb, du har lyst til at støtte med. Som tak for lånet kan du se, hvad du kan hente i caféen efter åbningen.

Når du donerer, så husk IKKE at vælge anonym donation, da vi samler listen herinde fra og lægger den i caféen, så du bare kan komme forbi og sige dit navn og indløse dit lån, når vi starter op :)

Hvis du har en virksomhed, kan du donere et større beløb imod en masse omtale og reklame i vores magasin, der kommer i forbindelse med åbningen, Samtidig får du plads på vores væg: Café amme:mam og Venner. Du kan se mere i højre side.

Skriv din virksomheds navn i donationen, når du donerer og send derefter en mail til janevennersdorf@hotmail.com, så kontakter vi dig for det videre forløb.

Hvis projektet mod alt forventning ikke bliver til noget, så får du hver eneste krone tilbage igennem Booomerang, uanset om du er privat person eller virksomhed.

 

Vi håber, at du har lyst til at være med til at støtte vores idé, så vi kan få en socio-økonomisk familiecafé i Herning gågade fra den 1. juni 2018! 
Kaffelånet
Minimumsbeløb 150,00 Som tak for lånet på 150 kr. får du ved dit første besøg i caféen et klippekort på 10 kopper kaffe. Du vil også få et stort kram ved dine besøg som tak for hjælpen :)
Det lille plattelån
Minimumsbeløb 250,00 Vi takker mange gange for lånet på 250 kr. og du får en platte med drikkevarer til 2 personer. Du kan også indløse en uanet mængde karmapoint i caféen efterfølgende :)
Det store plattelån
Minimumsbeløb 500,00 Hvis du har lyst til at låne projektet 500 kr. så har du en platte og drikkevarer til 6 personer til gode i caféen, når vi åbner op i juni 2018.
Bronze sponsorat
Minimumsbeløb 1.000,00 Du får en kvart sides annonce i vores åbningsmagasin, der bliver trykt i 400 oplag og delt ud op til åbningen til juni. Oveni kommer dit logo på vores Café amme:mam og Venner - væggen i størrelsen 30 x 30 cm. Kontakt info@majamarketing.dk med logo.
Sølv sponsorat
Minimumsbeløb 5.000,00 Som sølv sponsor en halv sides annonce i vores åbningsmagasin, der bliver trykt i 400 oplag og delt ud op til åbningen til juni. Dit logo kommer op på vores Café amme:mam og Venner - væggen i størrelsen 45 x 45 cm. Kontakt info@majamarketing.dk med logo.
Guld sponsor
Minimumsbeløb 10.000,00 Hvis du har lyst til brande din virksomhed på en hel anden måde end normalt, så kan du blive guld sponsor. Du får en hel sides annonce i vores åbningsmagasin, der bliver trykt i 400 oplag og delt ud op til åbningen til juni. Dit logo kommer op på vores Café amme:mam og Venner - væggen i størrelsen 60 x 60 cm. Kontakt info@majamarketing.dk med logo.
Partnerskaber