Bryggeriet Djævlebryg

105.430,00 kr. 105.43% af 100.000,00 kr.

134

crowdfunders
udløbet

Om projektet

Hvorfor støtte os?
Denne kampagnes mål er at få Bryggeriet Djævlebryg i gang igen - i første omgang med et bryg af Pride of Nekron.
Vi håber du vil støtte og hjælpe os til at genopstå.

Hvad er der i gære?
Bryggeriet Djævlebryg blev stiftet allerede i 2006 - et tidspunkt hvor der endnu ikke var ret mange mikrobryggerier i Danmark, men vi startede op med en målsætning om at kreere Satans gode øl, som man får lyst til at smage igen… og igen.

Vi gav henover efteråret Djævlebrygelskere mulighed for at stemme på deres favorit på bryggeriets Facebookside. Vinderen blev Pride of Nekron - en tyk, sort imperial stout på 10,5% med blandt andet masser af ristet malt, sødme, kaffe og bitterhed. Den glæder vi os selv rigtig meget til at smage igen!

Hvis du ønsker at være en del af genoplivningen, har du flere muligheder for at støtte os. Vi har nemlig oprettet flere forskellige pakker (incitamenter ses til højre), så det burde være muligt at finde en, der passer lige netop dig.

Djævlebryg ser meget frem til at kunne sætte blus under kedlerne igen, og vi glæder os til at dele øllet med dig!

Hvornår får jeg mine øl?
Vi har valgt at lade kampagnen køre i to måneder - fra 1. november til 31. december 2017. Når kampagnen slutter, giver vi grønt lys for brygningen. Vi forventer at kunne tappe og distribuere øllet ca. 10 uger efter, kampagnen slutter, men tager naturligvis forbehold for uforudsete hændelser.
Det vil desuden være muligt at få tilsendt de købte varer. Dette sker dog på eget ansvar. Vi forventer at prisen vil være ca. 75 kroner for 6 flasker øl, men vi kan ikke garantere dette prisleje. Flere detaljer om forsendelsesomkostninger følger senere.

Hvor kan jeg hente mine øl?
Du vil kunne afhente dine øl i Randers og Storkøbenhavn. Når vi kender den geografiske fordeling og omfanget af bestillingerne, vil adresser og tidspunkter for afhentning blive bekendtgjort.

Lidt Djævlebrygfortælling
Bryggeriets øl har over årene vundet en del ros og anerkendelse. Bl.a. høstede vores barley wine Old Mephisto en guldmedalje ved Stockholm Beer & Whisky Festival 2012, og øllen Gudeløs desuden løb med en sølvmedalje året efter. Vores stand på diverse ølfestivaler er blevet taget positivt imod af vores gæster, og vi fik to år i træk titlen “Årets bedste stand” til Danske Ølentusiasters festival… Hvorefter de nedlagde denne pris!

Det skal også nævnes, at Pride of Nekron - øllen som denne crowdfundingkampagne har i fokus - i en pæn periode lå på tredjepladsen over højest ratede danske øl på Ratebeer.

En lille sjov anekdote: Har du set vores fine, lille crowdfundingvideo? I så fald har du også lyttet til uddrag af sangen “Pride of Nekron” af det canadiske thrashmetal-band Planet Eater. Det viser sig, at Planet Eaters bassist, Troy, arbejdede som bartender på The Bushwakker Brewpub i Regina, Canada. En dag havde de en øl på fra det danske mikrobryggeri Djævlebryg (gæt selv hvilken...), og lad os bare sige, at den faldt i Troys smag - faktisk så meget, at hans band skrev en sang inspireret af den. Hvor mange bryggerier kan fortælle sådan en historie?

facebook.com/planeteaterSK/
Donation
Minimumsbeløb 20,00 Hvis du bare elsker Djævlebryg og vil donere et givent beløb af eget valg. Ret til i beløbsfeltet efter du har valgt denne, hvis du vil give mere end 20 kr.
1 stk. Pride of Nekron
Minimumsbeløb 60,00 Pride of Nekron - en tyk, sort imperial stout på 10.5% med masser af brændthed, sødme, kaffe og bitterhed. Flaske på 50 cl.
6 stk. øl-coasters
Minimumsbeløb 100,00 Øl-coasters i birkefiner med Djævlebryglogo. Lakerede og fugtafvisende.
1 stk. T-shirt
Minimumsbeløb 250,00 En T-shirt med tryk på, som forstiller Djævlebrygs loge og teksten crowdfunding 2017.
6 stk. Pride of Nekron
Minimumsbeløb 350,00 6 stk. af Pride of Nekron - en tyk, sort imperial stout på 10.5% med masser af brændthed, sødme, kaffe og bitterhed. Flasker på 50 cl.
6 stk. Pride of Nekron plus 6 stk. øl-coasters
Minimumsbeløb 450,00 6 stk. af Pride of Nekron - en tyk, sort imperial stout på 10.5% med masser af brændthed, sødme, kaffe og bitterhed. Flasker på 50 cl. Øl-coasters i birkefiner med Djævlebryglogo. Lakerede og fugtafvisende.
6 stk. Pride of Nekron plus 1 stk. T-shirt
Minimumsbeløb 550,00 6 stk. af Pride of Nekron - en tyk, sort imperial stout på 10.5% med masser af brændthed, sødme, kaffe og bitterhed. Flasker på 50 cl. En T-shirt med tryk på, som forstiller Djævlebrygs loge og teksten crowdfunding 2017.
6 stk. Pride of Nekron plus 1 stk. T-shirt plus 6 stk. øl-coasters
Minimumsbeløb 650,00 6 stk. af Pride of Nekron - en tyk, sort imperial stout på 10.5% med masser af brændthed, sødme, kaffe og bitterhed. Flasker på 50 cl. En T-shirt med tryk på, som forstiller Djævlebrygs loge og teksten crowdfunding 2017. Øl-coasters i birkefiner med Djævlebryglogo. Lakerede og fugtafvisende.
Fustage 20 liter
Minimumsbeløb 950,00 En fustage med 20 liter Pride of Nekron - en tyk, sort imperial stout på 10.5% med masser af brændthed, sødme, kaffe og bitterhed. Fustagen er en dolium-fustage.
Fustage 20 liter plus 6 stk. Pride of Nekron plus 1 stk. T-shirt plus 6 stk. øl-coasters
Minimumsbeløb 1.600,00 En fustage med 20 liter Pride of Nekron - en tyk, sort imperial stout på 10.5% med masser af brændthed, sødme, kaffe og bitterhed. Fustagen er en dolium-fustage. 6 stk. af Pride of Nekron. Flasker på 50 cl. En T-shirt med tryk på, som forstiller Djævlebrygs loge og teksten crowdfunding 2017. Øl-coasters i birkefiner med Djævlebryglogo. Lakerede og fugtafvisende.
Partnerskaber