Legalize Nature: Folket mod staten

105.453,45 kr. 14.06% af 750.000,00 kr.

531

crowdfunders
udløbet
Manu Sareen @8864943174

medlem siden 26. oktober, 2017

Om projektet

Støt Patientforeningen for Medicinsk Cannabis og vores kampagne Legalize Nature. Vi sagsøger staten på folkets vegne, så vi kan støtte de mange syge danskere med medicinsk cannabis.

Hvem er vi

Vi er en ny patientforening der via vores kampagne Legalize Nature vil lægge maksimalt pres på politikere og beslutningstagere i Danmark. Bag Legalize Nature står en patientforening bestående af hårdtarbejdende frivillige og kyndige fageksperter, der kæmper for at få ændret lovgivningen.

Hvad kæmper vi for

Vi kæmper for at gøre medicinsk cannabis som behandlingsform lovlig og tilgængelig for alle.

Vi ønsker at syge danskere kan få retten til at bestemme over sin egen krop. Samt direkte lindring samt råd og vejledning, uden at de tvinges ud i en trist og uværdig situation.

De syge tvinges pt. til at købe medicinsk cannabis på ulovlig vis og derved leve som kriminelle - i frygt for at få besøg af politi samt Told & Skat grundet en utidssvarende lovgivning.

Patientforeningen bag Legalize Nature lægger sag an mod den danske stat, fordi staten har besluttet at køb af cannabis-olie via nettet er en kriminel handling, til trods for det strider mod EU’s lovgivning om varernes frie bevægelighed.

Legalize Nature’s kampagne har tre vigtige formål

At skabe en bevægelse der samler folket mod staten
At gå rettens vej for at få medicinsk cannabis gjort fuldt ud lovlig
At få gjort medicinsk cannabis tilgængelig for syge borgere, systemet selv har opgivet.

Der er meget på spil, når vi skal sagsøge den danske stat og det kræver naturligvis økonomisk opbakning – VI HAR BRUG FOR DIG!

Hvordan støtter du

Du kan støtte med alt fra 100 kr. - 7.500 kr. her - og gerne mere direkte.

Støtter du fra 100 kr. til 7.500 kr. modtager det en pdf med et kunstværk lavet af den dansk-chilenske kunstner Marco Evaristti.

Støtter du med 7.501 kr. eller mere, skal du kontakte foreningen på telefon nr.: +45 4290 9295, og du kan overføre pengene direkte til vores bankkonto. Din reward er et kunstværk, lavet af Marco Evaristti, samt en invitation til et VIP-foredrag om medicinsk cannabis med vores førende cannabis eksperter.

Legalize Nature er afhængig af din støtte. Ingen støtte er for lille eller for stor, så længe den betyder, at vi kan gøre en markant forskel i kampen om at få medicinsk cannabis fuldt legaliseret.
For at støtte os økonomisk, skal du blot [klikke her]

Følg os på Legalizenature.nu, Facebook, Instagram og Twitter.

Hvad går pengene til?

Penge fra denne crowdfunding, vil primært gå til betaling af retssagen og herudover den daglige drift. Altså:

  • Aflønning af advokater og lægefaglig bistand

  • Medie- og kommunikationsfolk

  • Administration, bogholderi/regnskab, husleje, etc.


Vi vil holde alle omkostninger på et minimum, således at pengene altid bliver brugt der, hvor de gør mest gavn. Det kan blive en langstrakt retssag, og vi håber derfor på din støtte. Vinder vi retssagen, kan vi yde de mange syge borgere medicinsk retfærdighed, ved at ændre lovgivningen.

Patientforeningen for Medicinsk Cannabis har primært to funktioner 

  1. Vi vil fungere som en traditionel patientforening, hvor alle danske borgere med fysiske og psykiske lidelser kan få den rådgivning om medicinsk cannabis.

  2. Vi vil i praksis fungere som et videnscenter, der samler al vital (international) forskning inden for medicinsk cannabis og yde rådgivning til større institutioner.


1000 TAK FOR DIT BIDRAG! VI SÆTTER STOR PRIS PÅ DIN STØTTE – VI HAR BRUG FOR DEN

Gi hvad du kan – så gi’r vi alt hvad vi har

 

Dette er en såkaldt flexible funding projekt.

Det betyder, at dit beløb går til projektet uanset om indsamlingen når sit samlede projektmål eller ikke. Ved almindelige projekter på Booomerang kommer beløbet kun til udbetaling, hvis det samlede projektmål nås.
Partnerskaber