Beton Sparegris

0,00 kr. 0.00% af 19.900,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Henrik Andersen @likeconcrete

medlem siden 12. august, 2016

Om projektet

Den perfekte julegave. I organisk beton.

 

Kan du lide Beton?

LIKEconcrete er et dansk designfirma, der skubber grænserne for produkter fremstillet af beton. Vi udvikler, producerer og sælger high-end produkter i beton. Vores produkter er designet af unge kommende designere og kendte internationale designere, der skaber unikke og smukke produkter i nordisk stil. Alt, hvad vi gør, er lavet i Danmark af mennesker, der elsker beton.

Banebrydende produktionsteknik

Historien om LIKEconcrete er kun mulig, fordi vi har brugt mere end to år på at udvikle en støbemetode, der opfylder vores krav til høj kvalitet og unik design. I dag kan vi stolt sige, at vi med succes har udviklet og implementeret en ny innovativ produktionsteknik, som gør det muligt for os at arbejde med former og materialer i beton på måder, der aldrig har set før. Vores støbeteknologi kombineret med et omhyggeligt udvalg af sten gør hvert produkt unikt og med en helt glat og nærmest silkeagtig overflade.

Økologisk & Grøn

Vi tænker på miljøet. Det er en del af vores DNA. Vi har derfor sikret, at alle vores produkter er økologiske, og alt fra produktionen til emballagen er optimeret til at reducere vores fodaftryk. Den beton, vi skaber, kan altid frigives tilbage i naturen.
UNA sparegris

UNA er et gammelt nordisk kvinde navn, som betyder "fornøjet og glad". UNA spargris er lavet af dansk design studio Nørgaard Design. "Design følger funktion" er et centralt punkt for Anders Nørgaard og hans designteam. Designmetoden er dybt forankret i den Skandinaviske designtradition.
Partnerskaber