Støt kulturformidling om Iran

0,00 kr. 0.00% af 20.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Keyvan Bamdej @keyvan

medlem siden 29. november, 2017

Om projektet

Kære Boomerang folk!

 

Mit navn er Keyvan Bamdej, og jeg er uddannet journalist fra Roskilde Universitet.

 

Jeg har derfor med stor interesse og nysgerrighed læst om Boomerangs fantastiske platform, hvor man kan rejse kapital til ens projekt.

 

Jeg kan forstå, at Boomerang indirekte støtter mange forskelligartede kulturprojekter. Men giver sitet også mulighed for støtte til online webmedier såsom mit af egen kraft iværksatte kulturformidlingsside www.altomiran.dk?

 

"JA" er svaret. "Crowdfunding er løsningen!"

 

I min fritid de seneste to år har jeg sammen med en snes andre frivillige akademikere, navnlig en dygtig Persisk-studerende fra Københavns Universitet, som sidenhen er blevet min medredaktør, Shahin Aakjær, fundet tid til at iværksætte et kulturprojekt ved navn altomiran.dk, hvor der pt. er skrevet over 150 forskellige indlæg fra og om Iran. Det er personer med et KÆMPE stort hjerte og passion i livet, som ønsker at formidle blogindlæg, film- og boganmeldelser, madopskrifter, historier, rejseberetninger, nyheder, billeder og begivenheder om Iran. Enten fordi de selv eller deres forældre har rødder fra Iran, og de derfor helt naturligt nærer et personligt drive og engagement for emnet, eller fordi de har rejst, eller mødt iranere, som på indlevende vis fortæller om deres hjemland.

 

Jeg har fundet ud af, at mange danskere såvel som dansk-iranere interesserer sig enormt meget for Iran, dets historie og kultur. Derfor har vi lagt utrolig meget tid og mange kræfter i at få ægget, dækket og vækket de nysgerrige læseres opmærksomhed. Men nu savner vi nogle finansielle midler, der kan støtte op om vores utrættelige arbejde med at producere indhold til hjemmesiden, således at vi sammen med vores crowdfundere kan danne bro mellem Danmark og Iran samt få flere personer i Danmark til at få øjnene op for, hvor spændende et land Iran er at rejse i m.m.… Vi ønsker nemlig at være et alternativ til de mange negative, politisk og økonomisk ladede historier, der optræder i medierne...

 

Vi er desuden nu også oppe på godt 1.400 følgere på de sociale medier, så vores frivillige forenings indlæg bliver læst af mange trofaste læsere, i Danmark såvel som i udlandet. Vi har faktisk danskere, der læser med fra USA, Canada og Australien såvel som Tyskland, Sverige, Norge og Storbritannien.

 

Vi håber og tror derfor på, samt krydser alle vores fingre for, at I søde mennesker kan hjælpe os med at nå vores mål om 50.000 DKK i crowdfunding, således at vi kan blive ved med at fortælle velproducerede og velresarchede historier fra og om Iran.

 

Det vil være en stor hjælp! Vi arbejder nemlig også på at få produceret videomateriale fra Iran. Og det er dyrt at få etableret. Så 50.000 DKK burde række til års frivilligt arbejde mere. Indtil videre har vi betalt af egen lomme alle sammen.

 

Men vi gør det, trods blod, sved og tårer - fordi vi elsker at formidle!

 

Så for jeres bidrag og varme bidrag får I helt konkret:

52 nye velresearchede artikler/videoproduktioner om og fra Iran, hvilket svarer til 1 fyldestgørende og researchtung historie om ugen. Det indebærer blandt andet interviews med sportspersonligheder, meningsdannere og almindelige iranske som dansk-iranske borgere samt komplette rejseguides til,  hvad man skal se, spise, drikke samt i det hele taget være opmærksom på, når turen går til Iran.

Vi sørger også for hyggelige og perspektivrige filmarrangementer om sommeren i København, hvor vi i byens forskellige bydele, navnlig Vesterbro, Nørrebro og Østerbro, vil sørge for noget til ganen, halsen og intellekten. Der vil være rig mulighed for at lære det iranske netværk i Danmark at kende, smage på iransk mad, samt se prisbelønnede iranske film, fra både før og efter revolutionen. Endvidere drøfte historie og kultur i fællesskab med de mange øvrige deltagere.

Der vil herudover afholdes underholdende konkurrencer i forbindelser med VM i fodbold 2018, hvor både Danmark og Iran som bekendt deltager. Vi vil lave happenings. Og meget, meget mere!

 

Formålet og ambitionen med altomiran.dk er i sin enkelhed...

...at holde interesserede danskere og herboende dansk-iranere opdateret med blogindlæg, film- og boganmeldelser, madopskrifter, historier, rejseberetninger, nyheder, billeder og begivenheder fra og om Iran.

 

Iran er det land, som de fleste rejseselskaber i Danmark har fleste arrangerede ture til. Især danske selskaber såsom Horisont, Albatros og Viktors Farmor har mange rejser. Iran er også det land i Mellemøsten, hvor gæstfriheden, kulturen, naturen, historien og maden opleves som noget helt unikt.

 

Derfor desto større grund til at beskæftige sig med landet.

 

Tak for jeres tid - og endnu større tak for tilliden og støtten! Vi ser frem til et godt samarbejde.
Donation
Minimumsbeløb 20,00 Hvis du bare elsker Iran og vil donere et givent beløb af eget valg. Ret til i beløbsfeltet, efter du har valgt denne, hvis du vil give mere end 30 kr.
Artikel
Minimumsbeløb 50,00 For 50 kroner får du en velresearchet artikel om Iran og dets befolkning. Den kommer til at handle om Irans nyere historie.
Artikel
Minimumsbeløb 150,00 For 150 kroner får du adgang til 10 personlige, spændende og velresearchede rejseberetninger fra Iran. Det bliver 10 historier spækket med ny viden om et land, som flere og flere danskere rejser til.
Artikel
Minimumsbeløb 250,00 For 250 kroner får du adgang til en masse ny konkret viden, som du kan få stor glæde af inden afrejse til Iran. Det er en fyldestgørende artikel, som gør dig klog på skikke, traditioner, sædvaner, høflighedsprincipper, normen, kulturen, sproget, valutaen, visum og meget, meget mere.
Filmvisning for 4
Minimumsbeløb 500,00 For 500 kroner sørger vi for en fantastisk hyggelig, intim og perspektivrig filmarrangement for 4 personer. Det bliver inklusiv mad og drikke. Så invitér din venner og familie på en forrygende anderledes og spændende oplevelse.
Article, video and movie
Minimumsbeløb 1.000,00 For 1.000 kroner sørger vi foruden adgang til samtlige artikler, rejseguides og videoer for at invitere jer på fantastisk hyggelig, intim og perspektivrig filmarrangement for 4 personer. Det bliver inklusiv mad og drikke. Så invitér din venner og familie på en forrygende anderledes og spændende oplevelse.
Partnerskaber