Rasmus Kragh på Everest

101.054,99 kr. 40.42% af 250.000,00 kr.

243

crowdfunders
udløbet
Rasmus Kragh @rasmusk

medlem siden 16. januar, 2018

Om projektet

Den 22. maj 2017 stod jeg kun 250 højdemeter fra toppen af Mount Everest, var på kanten af min egen fysiske ydeevne – men havde fortsat overskud nok til at fortsætte mod toppen.

…En kraftig storm satte en brat stopper for mit topforsøg, og tvang mig til at vende ryggen til det mål, jeg i årevis havde arbejdet benhårdt for at realisere. Resten er historie, og den vil jeg have skrevet om. Jeg skal tilbage til bjerget og gøre arbejdet færdigt. Og denne gang tager jeg også de sidste 250 meter. Det skal ske i 2018.

I april og maj 2018 bestiger jeg Mount Everest uden brug af kunstig ilt. På Nordsiden, der er klart den mest udfordrende. Kræfterne har jeg. Men jeg skal bruge din opbakning. Både i form af støtte på sociale medier, og til at betale nogle af udgifterne.                                                                                                          Turen koster ud over enorme fysiske og psykiske kræfter udgifter til klatretilladelse, flybilletter, udstyr og meget andet.

Udgifterne i forbindelse med projektet, vil jeg skabe 100 % gennemsigtighed omkring, så du kan se hvad dine støttekroner går til. Hjælper du mig, kan du til gengæld ud over evig taknemmelighed høste en række rewards. Her er der noget for enhver smag og pengepung. Så giv det et kig.

Jeg håber på din hjælp. Og er fuldstændig afhængig af den. Jeg har brug for din hjælp, så vi sammen kan sætte den første dansker på toppen af Mount Everest uden brug af kunstig ilt.
Jeg skal ikke plante et sponsorflag – jeg vil plante Dannebrog på toppen af verden!

I 2018 kan du følge direkte med i min ekspedition og min fremgang på bjerget via mine online platforme og igennem mediernes dækning af begivenheden. Mit ønske er at gøre DIG til en del af oplevelsen – og derfor er jeg også afhængig af din støtte, for at drømmen kan realiseres og blive til virkelighed.

Til lejligheden har vi opfundet hashtagget #cheerforrasmus. Meningen er at du kan bruge det til at vise din støtte, fx ved at smide et billede på instagram eller skrive et støttetweet. Det koster dig ingenting.

Læs meget mere, og følg med i den løbende nyhedsstrøm på www.rasmuskragh.com

- Her kan man følge med hele vejen til toppen af verden – og sikkert tilbage til Danmark igen.

Husk også at følge med på de sociale medier

www.Facebook.com/rasmuskragh.dk

www.twitter.com/rasmuskraghdk

www.Instagram.com/rasmuskragh.dk

Dette er en såkaldt flexible funding projekt.

Det betyder, at dit beløb går til projektet uanset om indsamlingen når sit samlede projektmål eller ikke. Ved almindelige projekter på Booomerang kommer beløbet kun til udbetaling, hvis det samlede projektmål nås.

TAK!
Minimumsbeløb 20,00 Jeg sender dig en varm tanke, og god karma, og du skal vide, at jeg sætter stor pris på dit bidrag. Små beløb er også tegn på et godt hjerte.
Du er med mig hele vejen!
Minimumsbeløb 51,00 Jeg skriver dit og de andre venlige founders’ navne på indersiden af mit telt på ekspeditionen, så dit navn er det, jeg luner mig ved, når jeg skal hvile – jeg filmer fra indersiden af teltet, og laver et opslag på mine online platforme som tak. Dit navn kommer til at stå på founder listen bagi min kommende bog om Everest projektet.
Oplæg + løbetur
Minimumsbeløb 100,00 Du får en billet til en af mine træningsture i optakten, hvor vi sammen løber en 10 kilometer i et naturskønt område. Inden træningen vil der være en halv times inspirationsindlæg om min træning mod Everest 2018. Vi løber et pace på ca. 5.30 min/km. Løbet vil foregå følgende steder: Amager Fælled i København, Dollerup Bakker / Marselisborgskovene i Jylland, eller et helt andet sted, hvis tilslutningen er tilstrækkelig stor. Dit navn kommer på founder listen i min kommende bog.
Foredragsbillet
Minimumsbeløb 200,00 Du får en eksklusiv billet til den første foredragsrunde, jeg holder om Everest projektet, når jeg kommer hjem. Forventet opstart i september 2018. Arrangementer forventes både på Sjælland, Jylland og Fyn. Dit navn kommer til at stå på founder listen bagi min kommende bog om Everest projektet.
Foredragsbillet + signeret TOP-billede
Minimumsbeløb 500,00 Du får en eksklusiv billet til den første foredragsrunde, jeg holder om Everest projektet, når jeg kommer hjem. Forventet opstart i september 2018. Arrangementer forventes både på Sjælland, Jylland og Fyn. Oven i hatten får du et eksemplar af mit TOP-billede fra Everest, personligt signeret fra mig til dig. Dit navn kommer til at stå på founder listen bagi min kommende bog om Everest projektet.
Foredragsbillet + personlig hilsen
Minimumsbeløb 1.000,00 Du får en eksklusiv billet til den første foredragsrunde, jeg holder om Everest projektet, når jeg kommer hjem. Forventet opstart i september 2018. Arrangementer forventes både på Sjælland, Jylland og Fyn. Jeg dedikerer en af mine hilsner fra bjerget personligt til dig, der bliver sendt ud via min Facebook-side. Dit navn kommer til at stå på founder listen bagi min kommende bog om Everest projektet.
Foredragsbillet + signeret rekvisit
Minimumsbeløb 2.000,00 Du får en eksklusiv billet til den første foredragsrunde, jeg holder om Everest projektet, når jeg kommer hjem. Forventet opstart i september 2018. Arrangementer forventes både på Sjælland, Jylland og Fyn. Derudover får du en af de rekvisitter (udstyr eller ting), jeg har haft med på TOPPEN af Everest signeret af mig. Dit navn kommer til at stå på founder listen bagi min kommende bog om Everest projektet.
Eksklusivt oplæg + workshop
Minimumsbeløb 4.000,00 Sammen med min personlige træner Jacob Baagøe – som har stået for min fysiske træning frem imod Everest, vil vi invitere dig og en ledsager til et eksklusivt inspirationsoplæg om grundlaget for og tankerne bag mine fysiske forberedelser. (Oplægget bliver kombineret med en kort træningsworkshop på hyggeniveau, så husk aktivt tøj). Dagen bliver for maksimalt 20 deltagere. Dit navn kommer til at stå på en særskilt liste forrest i min kommende bog om Everest projektet.
Privat foredrag + eksponering
Minimumsbeløb 10.000,00 • Ét stk. Privat Foredrag af Rasmus Kragh til fri afbenyttelse. • Dedikeret opslag på Sociale medier fra EVEREST Basecamp med ”personlig hilsen” og fremvisning af navn og logo. • Placering af navn eller logo på website og på topbanner på Facebook i 2 mdr. • Dit navn kommer til at stå på en særskilt liste forrest i min kommende bog om Everest projektet.
Privat foredrag + eksponering + logoplacering
Minimumsbeløb 20.001,00 • Ét stk. privat foredrag af Rasmus Kragh til fri afbenyttelse. • Dedikeret opslag på Sociale medier fra EVEREST Basecamp med ”personlig hilsen” og fremvisning af navn og logo. • Placering af navn eller logo på website og på topbanner på Facebook i 2 mdr. • Tøjplacering, der kan ses på sendinger fra bjerget og som nævnes specifikt. • Dit navn kommer til at stå på en særskilt liste forrest i min kommende bog om Everest projektet.
Partnerskaber