Ny Nordiske Cremer

0,00 kr. 0.00% af 50.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Rasmus Bjørn Andersen @razspa

medlem siden 30. januar, 2018

Om projektet

To nye danske cremer.
Danmarks salturt er mere potens med hyaluron end den kommercielle der bruges mod rynker i dag. I Danmarks have har vi en grønalge 10 gange stærkere på mineral end nogen plante på jorden. Revling der vokser vildt på alle danske heder ville være et superfood for dens komplekse antioxidant, hvis bare flere kendte den.

Disse ingredienser er bare få af dem vi sammen vil komme i de 2 nye danske cremer, der bliver til en RICH og en CALM.

RICH / mellem 60 og 100 ml.
-til os der ikke har de store problemer, men ønsker maksimal fugt og pleje og bekæmpelse af alderdomstegn og solskader.

CALM / mellem 60 og 100 ml.
-til os der kan lide af rødmen, kløe eller andre irritationer og samtidig vil have fugt og pleje og bekæmpe alderdomstegn og solskader.
VIL DU IKKE NOK HJÆLPE MIG?
 

  

INTRO:

Jeg hedder Raz og har mit eget brand RAZspa. Jeg har igennem de sidste 15 år produceret produkter fra især den nordiske natur. Jeg har i dag selv 48 produkter og har produceret skønhedspleje til alt fra LEGO familien, Lady Gaga, Fredensborg Slot og meget meget mere. Du husker mig måske fra ‘Go’ morgen Danmark’ eller ‘TV2 FRI Huset’. Lige meget hvad, så har jeg fået en ide om 2 forskellige ansigtcremer af den nordiske natur.

 

HVORFOR NORDEN / DANMARK:

Danmarks tempererede klima er især præget af landets beliggenhed i udkanten af det europæiske kontinent tæt ved større havområder og midt i vestenvindsbæltet. Der ud over har vi den varme som Golfstrømmen giver os. Dette giver os et helt specielt klima med kølige somre med middeltemperaturer omkring 16 °C og ikke særligt kolde vintre med middeltemperaturer omkring 0,5 °C.

 

Dette sammen med at solen nærmest ikke går ned om sommeren giver os nogle helt specielle vækst-betingelser for urter, frugt, alger og andre vækster. Det er det der har gjort NOMA verdensberømt, den vestlige medicin den førende og nu følger jeg trop med den danske naturs skønhed i krukke.

  

HVILKE INGREDIENSER:

For blot at nævne tre, og de tre der er de mest specielle.

 

Salturt

Den lave saltbalance i vores havvand, de mange solskindstimer og det kølige klima giver os en salturt, hvor vi kan udvinde en hyaluronsyre der kan binde 3000 gange sin egen vægt i vand. Højere end noget andet sted i verdenen. Det er denne hyaluronsyre jeg vil udvinde og komme i din creme for dens fantastiske udglattende effekt.

  

Revling

Den kolde sommer og de mange solskindstimer giver os et bær, med mere kompleks sammensætning af antioxidanter end noget andet bær i verdenen. Det ville høre under super-food hvis flere kendte det. Jeg bruger det selv flittigt, nu vil jeg gerne have det i din kommende creme for dens egenskab til at sikre dig så ung en hud som muligt og bekæmpe den daglige forurening din hud udsættes for.

  

Grønalger

Koldt vand og relativ lav saltbalance giver bedste betingelser for udvikling af mikroalger med ekstremt højt indhold af virkestoffer som især er nærende, fugtende og antibakteriel. Alle former for irritationer i huden kan bekæmpes med mineraler. De nordiske alger Indeholder 10 gange flere mineraler end nogen landplante i verden. På denne vis kan vi bekæmpe rødme i huden og holde huden ensartet.

  

SLUTPRODUKT:

Cremerne er:

60ml. med tilhørende spartel.
Solsbskyttelse SPF 20
Ingen parfumestoffer
Dansk Produceret
Økologiske
Pris omkring kr. 550,-

 

HVORFOR DIN HJÆLP:

Dette er ny viden og derfor skal jeg have godkendt ingredienserne, have lavet de nødvendige test og for at holde trykheden i top, skal vi have det hele risikoanalyseret og registeres i den europæriske database. Det er faktisk ikke et problem, for jeg har gjort det masser af gange før, det er blot bekosteligt i opstart.

 

Derfor spørger jeg om du vil være med. Sammen kan vi få denne drøm af creme i verden. Vi kan lave noget der ikke findes lige. Forherligelse af den nordiske natur, til din og de andres hud.

 

Jeg takker for ethvert beløb, om det er stort eller småt. Det er vores sammenhold der kan gøre en forskel, hjælp mig til at gøre en forskel til din hud.

 

Hilsen
Skønhedseksperten Raz
Partnerskaber