Louise Hay Teacher Training – Heal Your Life

0,00 kr. 0.00% af 25.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Anette Hansen @anettehansen

medlem siden 6. februar, 2018

Om projektet

Louise Hay Teacher Training – Heal Your Life

Vil du hjælpe mig med at hjælpe andre med Louise Hay´s Teacher Training workshop?

Jeg stødte på Louise Hay´s første bog ”Helbred dit liv” for ca 14 år siden, hvor jeg havde behov for vejledning i mit liv. Jeg gik derfor på biblioteket og den første bog, jeg tog fat i var Louise´s bog og derefter startede min rejse med at lære om hendes bøger og øve de ting, jeg læste i mit eget liv. Dette har gjort en meget stor forskel for, hvordan jeg har det i dag både med mit selvværd og livskvalitet. Jeg har længe haft et brændende ønske om at gøre en forskel med at holde Louise´s workshops og lære andre om, hvordan de via hendes workshops kan ændre deres liv positivt. Ligesom det skete for mig.

Workshoppen indeholder følgende:

Louise Hay’s philosophy

Affirmations

Visualisation

Inner Child work

Meditation

Intuition

Body/Mind connection

Med denne workshop vil jeg kunne holde 14 forskellige workshops, hvor jeg virkelig kan hjælpe med det, som den enkelte person har lyst til at lære mere om.

Workshoppen holdes i England, Surrey 21-28 juli 2018 og udgifterne vil med workshop, ophold, materialer og flybillet løbe op på omkring 25.000 kr. Derfor søger jeg om støtte til at kunne realisere denne drøm, så jeg kan hjælpe andre og derved gøre en positiv forskel – hvilket jeg brænder rigtig meget for.

Jeg er allerede i gang med at bruge det jeg har lært fra Louise Hay. Jeg har udarbejdet forskellige bekræftelsesæsker til børn og voksne og lavet en familiepakke, som jeg på et tidspunkt gerne vil mere ud med. Jeg har ligeledes børnebøger i tankerne, som jeg gerne vil have lavet, som støtter op omkring børns selvværd. Jeg brænder meget for at børn lærer at tænke positivt, da det er så vigtigt, at børn lærer at tænke positivt fra starten af, så de får et stærkt selvværd til at starte deres liv på. Så jeg er allerede godt i gang, men mangler at tage workshoppen for rigtig at kunne komme ud med mine produkter og viden til gavn for dem, som ønsker at tage imod den.

Familiepakken indeholder 10 processer, som støtter op omkring selvværdet til hele familien.

Bekræftelsesæskerne indeholder bekræftelser, som støtter op omkring selvværd og et livsområde f.eks. til børn, til voksne, til kvinder, til øget livskvalitet, for mindre stress, til dit indre barn, for parforhold, bedre økonomi. Der er henholdsvis 35 og 50 bekræftelser i æskerne og jeg vedlægger grundig vejledning med og du er altid velkommen til at henvende dig til mig, hvis du har brug for min sparring til brug af mine produkter.

Hvis du vil støtte mig, kan du gøre det på følgende måde:

For 100 kr kan du vælge imellem følgende æsker: Bekræftelsesæske til børn/voksne/kvinder

For 150 kr kan du vælge imellem følgende æsker: Bekræftelsesæske til øget livskvalitet/for mindre stress/til dit indre barn/for parforhold/bedre økonomi.

For 500 kr får du 1 dags workshop incl materialer

For 1000 kr får du 2 dags workshop incl materialer

For 1500 kr får du 2 dags workshop incl materialer + familiepakken

For 2500 kr får du 2 dags workshop incl materialer + familiepakken og 8 forskellige bekræftelsesæsker

Jeg håber, du vil støtte mig til at gøre en forskel.

De kærligste hilsner Anette
Bekræftelsesæsker til børn/voksne/kvinder
Minimumsbeløb 100,00 Hver bekræftelsesæske indeholder 35 bekræftelser, som går ind og støtter op omkring selvværdet. Der vedlægges en grundig vejledning til brug af æskerne.
Bekræftelsesæske til øget livskvalitet/for mindre stress/til dit indre barn/for parforhold/bedre økonomi.
Minimumsbeløb 150,00 Hver bekræftelsesæske indeholder 50 bekræftelser, som støtter op omkring hvert område den enkelte æske repræsenterer. Der vedlægges en grundig vejledning til brug af æskerne, så de er lige til at gå til, så du får forbedret det område, du ønsker dig.
1 dags workshop
Minimumsbeløb 500,00 Du får 1 dags workshop + materialer. Workshoppen vil blive afholdt i Københavnsområdet.
2 dags workshop
Minimumsbeløb 1.000,00 Du får 2 dags workshop + materialer. Workshoppen vil blive afholdt i Københavnsområdet.
2 dags workshop + familiepakken
Minimumsbeløb 1.500,00 Du får 2 dags workshop + materialer + familiepakken. Familiepakken indeholder 10 processer + materialer, som støtter op omkring selvværd, taknemmelig og andet, så hele familien får øget livskvaliteten. Det er hensigten at processerne skal gøres sammen for også derved at øge sammenholdet i familien.
2 dags workshop + familiepakken + 8 forskellige bekræftelsesæsker
Minimumsbeløb 2.500,00 Du får 2 dags workshop + materialer + familiepakken + 8 bekræftelsesæsker. Workshoppen vil blive afholdt i Københavnsområdet. Familiepakken indeholder 10 processer + materialer, som støtter op omkring selvværd, taknemmelig og andet, så hele familien får øget livskvaliteten. Det er hensigten at processerne skal gøres sammen for også derved at øge sammenholdet i familien. Bekræftelsesæskerne indeholder 35/50 bekræftelser incl grundig vejledning.
Partnerskaber