4 your well being

0,00 kr. 0.00% af 30.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
janlihn @janlihn

medlem siden 4. november, 2014

Om projektet

4 your well being. Det er et firma der er til for at hjælpe børn og voksne til et bedre selvværd. Det vil blive gjort igennem billige medlemskaber, hvor man får materialer at arbejde med.

4 your well being.

Vi går alle sammen med en eller anden form for dårligt selvværd, det kan være du syntes dine tænder sidder skævt og du af den årsag ikke bryder dig om at smile, for hvad vil folk ikke tænke, eller du syntes ikke du ser godt ud med det hår du har for tiden fordi frisøren klippede for meget af. Ja al form for negativt selvværd kan ødelægge ens dag eller ens liv, men viste du at du faktisk har mulighed for at fjerne din egen dårlige tankegang, du har muligheden for at udvikle et bedre selvværd og blive en ny person ved at tænke mere positivt. Dette og meget mere vil firmaet ”4 your well being” støtte op om og bidrage med materialer igennem et medlemskab. Produkterne har været på markedet før igennem et andet firma ”wellbeing 4 kids” men uheldigvis måtte firmaet lukke igen, men med et medlemskab vil man få alle materialer til rådighed fra det firma og alle de produkter ”4 your well being” laver, samt artikler og hjælp gennem siden på Facebook ”Love Is Highly Needed” alle de artikler vil blive lagt ind på hjemmesiden til firmaet, sammen med vejledning til situationerne og meget mere.

Alt materiale der er lavet ind til nu, stammer især fra bøger og artikler fra:

Louise Hay, Wayne W. Dyer, Anthony Robins, Jim Rohn, Les Brown, Napoleon Hill, Tara Bennett-goleman, Rokelle Lerner, Dalai Lama, Bjørn Ringom, Shakti Gawain og mange flere.

 

Vi har penge nok til at få et kontorlokale og starte hjemmesiden op, hvilket er under udarbejdelse mens crowdfundingen er i gang, men da vi udgør det hele til en lille medlemskabspris på 99 kr. om måneden, vil det tage noget tid før vi tjener nok til at kunne leje lokalerne, så vi søger støtte til lejen i de næste 6 måneder, hvilket munder ud i ca. 30.000 kr. for huslejen

Ved støtte på 100 kr. vil man få et halvt års medlemskab på vores hjemmeside og dets materialer. hvilket er en værdi af 594kr.

Ved støtte på 200 kr. vil man få et års medlemskab på vores hjemmeside og dets materialer. Hvilket er en værdi af 1188kr.

Ved støtte på 500 kr. kan du deltage i et mere personligt møde og få råd og vejledning i materialer du kan bruge samt 1 års medlemskab af hjemmesiden. (forventet vejledningstid 2-3 timer af værdi 1500kr.) Hvilket er en værdi af 2688kr.

Ved støtte på 1.000 kr. kan du være med til et endags kursus efter eget valg når de er arrangeret samt et års medlemskab. hvilket er en værdi af 3188kr.

Ved støtte på 5.000 kr. kan du få reklame på vores hjemmeside i 6 måneder

Ved støtte på 8.000 kr. kan du få reklame på vores hjemmeside i 1 år.

 

Alle medlemskaber der kommer ind efter crowdfundingen er slut, vil vi trække 2,5kr. fra hvert medlemskab om måneden, den del af indtægten vil så gå til at hjælpe kvinder og mænd med børn på krisecentrene, så når de får et nyt sted at bo, vil de få inventar af os, til at komme hurtigt i gang, med at få et godt hjem, så børnene får en hurtig start på livet igen, det er vigtigt for os at sørge for at alle får et godt og stærkt liv. I 2016 måtte krisecentrene afvise hele 4561 mennesker og i julen 2017 ringede hele 930 børn ind til børnetelefonen fordi de havde angst eller dårligt selvværd, Det er 165 gange flere end i samme periode året forinden, det viser en opgørelse som metroxpress har fået fra Børns Vilkår og Krisecentrene.

Så vi mener at vi er nødsaget til at hjælpe folk med at få et bedre selvværd når vi nu har midlerne til det.

 

Jeg har selv haft det svært gennem mit liv, hvilket er årsagen til jeg ønsker at hjælpe, min mor boede kort tid på krisecenter med mig da jeg var et par år gammel, min far fik forældre myndighederne over mig. Han slog mig og snakkede ned til mig, hvilket gjorde jeg fik dårligt selvværd, min daværende stedmor også brugte psykologisk krigsførelse på mig og  det havde jeg det meget svært med, der var sågar en gang jeg fik at hvide at min far ikke ville være min far længere og jeg måtte tigge ham om at ville være min far igen, efter følgende gik min far fra hende og vi flyttede, jeg så håb forude men ak nej jeg blev holdt uden for i skolen og mobbet. Jeg har lært mig selv at få et bedre selvværd og udvikle mig, min tankegang var heller ikke god da jeg har tourette syndrom og på grund af den negative tankegang var destruktiv i mine egne tanker. Trods alt det har jeg formået at lære mig selv de vigtigste redskaber til at vende den om og nu stå stærkt i vinden trods modstand.

Jeg håber i vil hjælpe mig, med at hjælpe andre til at hjælpe dem selv.

På forhånd tak.

Venlig hilsen Jan
Partnerskaber