Støt start af Plankeborde

21.519,00 kr. 107.60% af 20.000,00 kr.

19

crowdfunders
udløbet
Gry Stampe @stampesplanker

medlem siden 5. februar, 2018

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
Støt en ny start på livet
Minimumsbeløb 20,00 Støt, og hjælp en pige ud af et langt sygeforløb. Jeg har været igennem en længere periode med sygdom. Jeg fik et udbrud af gigt i rygsøjlen under min graviditet. Det har betydet en væsentlig ændring af livet; Denne start, vil betyde, at jeg igen kommer ud og ser andre mennesker. Vælger du at støtte dette projekt, så vil jeg blive både rørt og glad! Du får et tak på facebooksiden, og du vil modtage en invitation til min åbningsreception på værkstedet. TAK
Støt, og få et Plankebord leveret
Minimumsbeløb 1.200,00 Støt, og få et unikt Plankebord leveret. - Plankebord max længde 140cm: 1200,- - Plankebord max længde 180cm: 2000,- - Plankebord max længde 240cm: 2500,- Bor du på Fyn eller i Jylland, så støt med 400,- ekstra til fragten. Støt med 800,- ekstra og få stål-ben med til plankebordet. Støt, og bliv en del af et kreativt miljø på værkstedet; Bliv inspireret til forskellige og nye måder at bruge forskellige materialer. Støt, og jeg siger af hjertet tak!
Støt, og fyld din restaurant med Plankeborde
Minimumsbeløb 2.600,00 Støt, og fyld din restaurant med unikke plankeborde. Skab en afslappet og hyggelig stemning. Få plankebordene som du vil have dem; den længde, bredde og olie du ønsker. Mangler du udeborde; så støt, og jeg laver holdbare borde til udebrug til dig, så du er klar til foråret. Få plankeborde leveret i marts eller april. Fylder du din restaurant med mine borde, så henviser jeg gæster til dit sted via min facebookside og hjemmeside. Støt, og jeg siger af hjertet tak!
Partnerskaber