Lad racet fortsætte

0,00 kr. 0.00% af 4.100,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Søren Christiansen @fitmedsmil

medlem siden 14. februar, 2018

Om projektet

Hej fundere !,

Jeg er kommet herind på jeres flotte side, for at søge støtte til mit livsprojekt.
Hele mit liv har min kære far og jeg kørt racerløb, både i regionerne, hele landet og den store vide verden. Det er det vi ånder og lever for, vores livsglæde.

Vores barn, Mariehønen, bygget fra bunden af af min far, står og tripper for at komme ud og køre og vinde racerløb igen.

Desværre havde vi et forfærdeligt personligt 2017, hvor min far i forsommeren led af et par blodpropper der satte sig i hjernen, og vi måtte trække os fra en ellers solid topplacering i den danske serie og fem måneder senere tog vi halvhjertet med til sidste race, bare for at far igen kunne få et lille glimt i øjet.
Vi endte med at sejre i løbet og slutte en trist sæson af med manér.

Gennem årene har vi haft styr på økonomien, og kun via specielt udvalgt sponsorer trukket på nogle få ting. Men nu hvor far er gjort invalid, så kniber det med at skrabe pengene sammen til alle ting.

For fars skyld vil jeg gerne fortsætte med at vise hans bil frem, han er så stolt af den.
Han har nusset om den, givet den kærlighed og gode smæk med mukkerten.

Vi er her for at få dækket et lille startgebyr, så vi kan få testet formen af til årets første race. Vi har dæk, transport, benzin og diverse på plads. Men mangler lige de sidste donationer for at få det til at løbe rundt. Det er her DU kommer ind i billedet!

Har du bare lige et par hundrede at donere, er det fint, men kan du undvære lidt mere, så har vi nogle gode modydelser til dig. Vi tager dig gerne med rundt i pitten, med ud og se racet eller ind og prøve at sidde i bilen. Kan du ikke lige forestille dig din søns øjne, når han får lov at sidde i en ægte racer, og med sin far som chauffør?

Har du eget firma, så er der stadig plads til en sticker eller to.
Jeg vil bare gerne gøre far glad og stolt, til gengæld er jeg ret glad for at kunne give igen, og virkelig give JER en følelse af at være med i det.

Tak, og vi ses på banen

 

 

Bliver årets første løb en succes, vil vi arbejde videre på at kunne deltage i et historisk motorsportsløb på en af de store legendariske racerbaner,                som f.eks. Spa i Belgien

Crowdsourcing kunne også være nye eller brugte racerdæk, autotrailer, garage leje, hotelværelser,  eller job til en let hjerneskadet, men funktionsdygtig mekaniker.

Tak fordi du læste alt dette igennem, og tøv ikke med at sende os spørgsmål omkring behov og ideer.

På forhånd tak :)
Partnerskaber